Haida-de! și haida-hai! Să nu fim luaţi de proști!

Proiect: Închisoare de până la zece ani pentru manifestări antisemite. Initiator, deputatul Silviu Vexler, reprezentantul comunității evreiești.

Dreptul romanilor la memorie si libera exprimare pare sa fie intr-o cumplita suferinta, provocata de o boala indusa sistematic. Poate le aminteste cineva initiatorilor aberantei legi care, in secolul 21, pedepseste “antisemitismul” consumat ca act statal, de razboi si exterminator o data cu nazismul si camerele de gazare prin care s-au facut crime in masa impotriva evreilor, in secolul trecut, in timpul WW2, despre actele de antiromanism si anticrestinism savarsite de unii evrei comunisti si sionisti in Romania.

Poate se rememoreaza atentatul terorist cu bomba din Senatul Romaniei, din 8 decembrie 1920, avand ca autori pe Max Goldestein, Saul Osias si Leon Lichtblau, membri ai unui grup anarhist-terorist format din evrei comunisti, condus de Abraham Grinstein. Victime ucise au fost ministrul Justitiei, Dimitrie Greceanu, decedat la spital, senatorii Demetriu Radu (episcop greco-catolic de Oradea Mare, ucis pe loc) si Spirea Gheorghiu (decedat la spital), iar printre cele ranite au fost președintele Senatului, Constantin Coandă, episcopul ortodox Nifon și episcopul ortodox Roman Ciorogariu.

De ce sa fie romanii pedepsiti cand vorbesc despre astfel de tragedii atroce si le comemoreaza, chiar anual si printr-un muzeu memorial, in numele dreptului inalienabil la neuitare? Sau despre tortionarii din perioada comunismului alogeno-cominternist (lista este lunga), in frunte cu Ana Pauker? Sau despre nesfarsitele acte de dupa 1989 prin care ni se batjocoreste credinta ortodoxa, prin exhibarea publica si nerusinata a cultului unor practici sodomice? Nu ar trebui sa avem si noi o lege a anticrestinismului? Si ONG-uri de monitorizare a unor manifestari antiromanesti si anticrestine, care ne insulta traditiile, istoria, cultura si religia, si inca la noi acasa, pe teritoriul nostru? La reciprocitate, nu mai mult. In absenta reciprocitatii –  universale, nu numai romanesti – pe aceasta linie, nu inseamna ca unilateralismul pe acest subiect este un act si un instrument de dominatie ideologica, prin abuzarea schemei arhicunoscute de autovictimizare si culpabilizare a tertilor? Haida-de! si haida-hai!, sa nu fim luati de prosti!  

https://www.europafm.ro/proiect-inchisoare-de-pana-la-zece-ani-pentru-manifestari-antisemite/

https://legestart.ro/senatul-dezbate-o-lege-pentru-prevenirea-antisemitismului-ce-fapte-sunt-sanctionate-cu-inchisoare/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: