Mihai Șora, defăimător cu ziua: Îl caută bătrânețea pe-acasă, dar el și-a arvunit sufletul demonilor

Spectacolul florilor si culorilor primaverii si copilariei, distorsionat demonic de catre interpretorul speculativ Mihai Sora

Propagandistii-demonizatori au tinte si norme precise pentru a imprastia intriga, minciuna si calomnia. Ei trebuie sa-i distruga cu orice pret pe cei care le-au fost dati in primire. Proportiile defaimarilor nu au nicio limita, ele se pot rupe cu totul de realitate. In toate aceste cazne de propagare a raului exista o tehnologie care se deprinde, in care scoala biblica privind primatul cuvantului – “La inceput a fost cuvantul” – se impleteste cu cea satanica despre alchimia minciunii si repetitiei – “Minciuna repetata la nesfarsit devine adevar”.

De obicei, propagandistii-demonizatori si-au vandut de devreme sufletele, cand demonii i-au ispitit sa le puna sub picioare covorul rosu sau podiumul luciferic. Copii si tinerii, cele mai usoare prazi ale propagandei-demonizatoare, trebuie sa fie imunizati, invatati cum sa recunoasca propagandismul demonic si boala demonica si cum sa se apere. Altfel, generatiile lor vor fi pierdute. Se vor invrajbi si lupta unii cu altii- fii, fiicele, mamele, tatii, femeile, barbatii, familiile, neamurile, popoarele -, care vor merge astfel pe calea pierzaniei, aratate de propagandistii-demonizatori. Parerea ca propagandistii-demonizatori se linistesc o data cu inaintarea in varsta este falsa. Chiar daca ar vrea, nu mai pot sa dea indarat, demonii ii inghiontesc mereu din spate, sa intoarca serviciile demonice care li s-au facut in schimbul vanzarii sufletelor. 

Mihai Șora despre premierul Viorica Dancila (PSD): „Acum ne fură și copiii, cu sufletul și cu mintea lor cu tot”

Pentru a intelege aceste lucruri este suficient sa te uiti la centagenarul Mihai Sora, care isi risipeste cuvintele agitatorice si subversive pe Facebook, platforma globala de spionaj, manipulare si alienare a agentului de influenta unilaterala si unipolara Mark Zuckerberg. La cum Mihai Sora isi poarta pasii sovaielnici, sub povara anilor, prin piete si pe strazi, la mitingurile „#Rezist”, impotriva guvernelor stangii social-democrate. Pentru ca asa ii cer Guvernatorul si Corporatia. La cum Mihai Sora isi galgaie sau gangaveste, dupa cum il tin puterile, cuvintele demonice la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si a partidului sau. Ei trebuie dusi pe drumul Crucii, spre a fi rastigniti pe Golgota Romaniei, pentru ca s-au razvratit impotriva kreatorilor si stapanilor transnationali ai partidelor social-democrate de pretutindeni. Cutezanta lui Dragnea si a PSD e ca nu mai vor ca romanii sa traiasca in robia salariilor de mizerie si multinationalele sa se imbogateasca pe spinarea acestora, prin neplata de taxe si impozite sau prin modelarea discriminatorie a fiscalitatii, care sa le favorizeze. Pentru ca Dragnea si PSD vor sa scoata legile Romaniei de sub modelarea toxica de catre Occident, care le-au decazut la nivel de instrumente discretionare de represiune a adversarilor politici, prin acuzare fara probe si condamnare prin acuzare. Dar pe Mihai Sora nu-l intereseaza aceste cauze si dureri reale ale romanilor, ci sa le manipuleze si sa le puna pe piste false. 

https://www.g4media.ro/mihai-sora-acum-ne-fura-si-copiii-cu-sufletul-si-cu-mintea-lor-cu-tot.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: