Sa radem cu Benjamin Netanyahu si Social Media: “Nu este loc pentru Iran în Siria!”/ “Nu este loc pentru Israel in Orientul Mijlociu!”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu: „Nu este loc pentru Iran In Siria”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat din nou, luni, înainte de un turneu în ţări europene, că nu este loc pentru o prezenţă militară iraniană în Siria. Netanyahu se va deplasa în Franţa şi în Germania, în perioada 4-6 iunie, pentru a evoca inclusiv decizia americană de a se retrage din acordul privind programul nuclear iranian şi prezenţa iraniană în Siria.

„Voi prezenta poziţia noastră privind necesitatea de a împiedica Iranul să-şi dezvolte programul nuclear şi să se instaleze în Orientul Mijlociu”, a declarat Netanyahu în timpul unei reuniuni cu deputaţi ai partidului său din Knesset, parlamentul israelian. „În ceea ce priveşte Siria, poziţia noastră este clară: nu este loc nici pentru cea mai mică prezenţă militară iraniană în nicio parte a Siriei”, a adăugat el.

La afirmatia premierului Benjamin Netanyahu “Nu este loc pentru Iran in Siria”, o replica spumoasa pentru unii sau la fel de absurda dupa altii, dar oricum pe masura, a venit pe retelele de socializare: “Nu este loc pentru Israel in Orientul Mijlociu”. Insa intr-un registru realist-terian, afirmatia sententioasa si reactia pamfletara sunt la fel de “extraterestre”. Vorba comica a galacticilor internauti: Or mai fi locuri in Madagascar?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: