Stat de drept real: Daca va trece sub presiunea “agitatiei antiguvernamentale”, organizate de PNL si USR, motiunea de cenzura ar putea fi anulata

PNL si USR se joaca cu focul mitingurilor de presiune pentru votarea motiunii de cenzura. Liberalii organizează un miting în Piața Victoriei, marți, de la ora 19:00, potrivit unui mesaj intern semnat de presedintele PNL, Ludovic Orban. La manifestație vor participa liderul liberalilor si parlamentari liberali.  

USR este si mai radical si iesit din statul de drept, prin invitatia adresata prin SMS oamenilor sa-si ia miercuri zi libera de la serviciu pentru a veni la ora 12:00 la Palatul Parlamentului, cand se voteaza motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila. Si aceasta convocare la protest este semnata, Dan Barna USR.

Tot luni, parlamentarii USR au declansat, calomnios, o grevă japoneză prin care vor purta banderole albe cu mesajul #FărăPenali până la votul moţiunii de cenzură, prin care solicită demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Actiunile celor doua partide ar putea intra sub incidenta legii care interzice actiuni agitatorice cu 24 de ore inainte de inceperea procesului electoral de votare. Motiunea de cenzura va fi votata incepand cu ora 11:00. Cum ambele partide vor fi in culpa, daca va trece sub presiunea “agitatiei antiguvernamentale”, organizate de PNL si USR, motiunea de cenzura ar putea fi anulata.

Asa ar fi un stat de drept real. Pentru a nu intra sub incidenta statului de drept real, mitingurile PNL si USR ar trebui sa se incheie marti la ora 11:00. Oricat de dificila ar fi, educatia pentru statul de drept incepe cu primul pas.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: