Ambasadorul SUA, Hans Klemm, continua sa bata apa in piua cu “promovarea” independentei justitiei romane: Cea mai mare contributie, sa nu faca nimic

Hans Klemm: Vom promova în România consolidarea instituțiilor democratice, inclusiv a unui sistem judiciar independent

Intr-un context in care, de cand se afla in postul de ambasador al SUA in Romania, declaratiile sale despre “sustinerea” independentei justitiei au capatat sensuri orwelliene, Hans Klemm a declarat, vineri, ca acest obiectiv politic american va fi promovat si in viitor.  

”Vom promova valorile americane şi vom aplauda îmbrăţişarea de către România a unui viitor democratic şi consolidarea instituţiilor sale democratice, inclusiv a unui sistem judiciar independent”, a declarat Klemm la recepția organizată la Ambasada SUA din București cu ocazia Zilei Americii, de la care au lipsit Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Viorica Dăncilă.

Declaratia obsesiva a lui Hans Klemm de dragoste cu anasâna pentru justitia romana a inceput sa fie privita insa cu raceala ca de gheață, de cand din “imbratisarea” sa, cu procese inscenate, sentintele juridice au iesit masluite, cu victime geo/politice, care au fost condamnate si au suferit pe nedrept. Dragostea cu sila inseamna siluire, draga Hans. Cel mai bun lucru posibil ar fi nu sa faci ceva pentru independenta justitiei, care este ca o fata frumoasa si sanatoasa, ca orice romanca, ci sa nu faci nimic!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: