Manifestatiile gay sunt inacceptabile batjocoriri deschise ale normalitatii si credintei pamantului (in ultimul caz, in majoritatea covarsitoare de n-1)

Modul afectat si indecent al manifestatiei gay este un prop-agit de batjocorire deschisa a normalitatii si credintei pamantului

Nu orice asociere de persoane se poate bucura de statutul legal de comunitate sau organizatie. Este lesne de inteles si acceptat ca civilizational, cultural si juridic nu pot fi admise “comunitati” ale criminalilor, hotilor, traficantilor de droguri etc.

Ori, altfel spus, intr-o exprimare extinsa, sub incidenta interdictiilor publice intra toti cei care batjocoresc legea, morala si/sau credinta pamantului, ale unui popor. Manifestatiile asa-zisei “comunitati” gay sau LGBT sunt inadmisibile. Nu pot exista comunitati si manifestari care batjocoresc public normalitatea si credinta religioasa a locului.

Majoritatea covarsitoare a religiilor, n-1 din cele cu istorie si pondere relevante, interzic sodomia. Ca si cel al sacrificiilor ritualice, pacatul sodomiei vine din negurile barbariei tribale, biblice.

In numele drepturilor copilului, femeii, barbatului, familiei, civilizatia trebuie sa respinga cu hotarare exprimarea deschisa a practicilor gay. In situatiile medicale, sa se acorde asistenta inchisa necesara. Nu exista o  “ democratie “ a batjocoririi publice a normalitatii si credintei unui popor.   

Rusia este un exemplu de aparare a normalitatii si credintei poporului rus. Poliţia rusă a reţinut, sâmbătă, aproximativ 25 de asa-zisi militanţi pentru drepturile “comunităţii “ gay care luau parte la un miting neautorizat la Sankt Petersburg. Câteva zeci de activişti s-au strâns în Piaţa Palatului din oras, sfidând decizia de interzicere a mitingului.

Organizatorii manifestaţiei au anunţat că militanţii pentru drepturile comunităţii gay vor demonstra pentru respectarea dreptului la liberă asociere, după ce primăria din metropola rusă le-a respins cererea de organizare a unui miting. Activiştii reţinuţi au fost duşi la un vehicul al poliţiei, fara a se inregistra acte de violenţă.

În 2013, Rusia a adoptat o lege care interzice răspândirea propagandei gay. Poliţia rusă l-a arestat luna trecută, pentru scurt timp, pe Peter Tatchell, militant britanic pentru drepturile comunităţii LGBT, după ce acesta protestase în apropiere de Kremlin. Este nevoie de un efort global pentru a bara calea virusilor sodomiei, cu care o mini-minoritate tribala incearca sa infesteze Estul si Lumea. Asa cum orice incepe cu un prim pas, lupta pentru a nu ne lasa pangarite credinta si traditiile incepe cu respingerea puternica a propagandei gay, a manifestarilor deschise ale asa-ziselor „comunitati” LGBT” prin care suntem batjocoriti in normalitatea modului nostru de viata, mostenita de la strabunii nostri si pe care trebuie sa o transmitem, la randul nostru, nealterata urmasilor nostri.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: