Alzheimerul politic al lui Mihai Șora: Schimbarea Guvernului legitim prin presiunea strazii, cum sustine filosoful in varsta de 101 de ani, va arunca Romania in urma, in anii “mineriadelor”

Mihai Șora: Huliganiada in forma continuata, noul chip al „mineriadelor”

Sper ca doar varsta e de vina ca activistul cosmopolit Mihai Șora a uitat regresul pe care l-au adus mineriadele post-decembriste. Imi doresc ca filosoful sa nu creada cu adevarat ca “demnitate” ar insemna schimbarea Guvernului Dăncilă prin repetate si infernale presiuni de strada, care batjocoresc vointa majoritatii, votul si legea. Un asemenea act de falsa si straina demnitate ar lovi in inima democratia.

Este timpul sa ne aducem aminte ca nu iese nimic bun din discursul agresiv si instigarea fanatica. Oriunde au existat, acestea au fost capcane, in care, o data cazute, popoarele au devenit ostatice ale jafului  si distrugerii. Hitler (Rotschild) i-a narcotizat pe germani ca el ar iubi cel mai mult Germania si ca evreii ar fi cei mai mari dusmani!

Este cazul sa luam act de similitudinea dintre dramele mondiale ale acelei perioade si tentativele unor grupuri minuscule de a reproduce o particica din ele in Romania de azi. A venit clipa sa aprindem lumina adevarului, la care sa vedem jocurile pe sub masa si pe deasupra noastra ale cosmopolitilor, care vor sa ne faca sa credem ca nu mai pot de binele Romanilor, in timp ce pun bocancul huliganiadei, noua formula de „mineriada”, pe grumazul Romaniei.

Mihai Șora a postat duminică dimineață un mesaj video pe Facebook în care le mulțumește tuturor celor care au ieșit vineri și sâmbătă la proteste. ”Este cu neputință ca toată energia (pașnică, dar nu mai puțin intensă), toată stăruința aceasta plină de încredere și speranță să nu iște ceva bun, să nu ducă la o schimbare”, a scris Șora, supralicitand energia, intensitatea si escaladarea presiunilor strazii pentru caderea Guvernului de stanga. Pentru Șora, majoritatea nu exista!

“Cuvântul esențial este cuvântul DEMNITATE. Eu, personal, voi continua să ies în stradă. Și vă îndemn și pe dumneavoastră, dragi prieteni, să ieșiți în stradă”, a insistat Mihai Șora. Este o manipulare clasica prin substitutie, prin care demnitatea marii majoritatii a unui popor este strivita si inlocuita cu vointa nelegitima de putere a unui grup de interese, a unei mini-minoritati. Zelul lui Șora poate fi de inteles si privit cu condescendenta, omul poate ca este captivul unui grup de interese sau poate vrea sa restituie stipendiile politice de alta data. Dar clasa politica nu trebuie sub nicio forma sa admita schimbarea unui guvern prin presiunea strazii, iar Iohannis nu trebuie sa devina un Hindenburg, care a acceptat venirea la putere a nazismului. Pentru duminică seară a fost anuntat un nou protest în Piața Victoriei, in regia mai multor organizații civice (Corupția Ucide, Insităm, One Vision: Rezist), cu un mesaj sfidător la adresa majoritatii tacute: ”Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”. Curat khazaro-trotkism-hitlerism!

One Response to Alzheimerul politic al lui Mihai Șora: Schimbarea Guvernului legitim prin presiunea strazii, cum sustine filosoful in varsta de 101 de ani, va arunca Romania in urma, in anii “mineriadelor”

 1. Ghita Bizonu' spune:

  Vrei poate sa scrii bolsevivul kominternist SOra.
  Ministrul invatamantului care s-a remracat p-rin renuntarea la uniforma si permisiunea acordatga elevilor sa fumeze.

  In plus el era ala care declara : «Iliescu est incoherent, juge son ex-ministre de l’Education, Mihai Sora, president de la toute jeune Alliance Civique [opposition] : il clame au sujet de la Bessarabie ce qu’il recuse pour la Transyl­vanie.»

  http://1.bp.blogspot.com/_r38Xj50Q04s/Sizyc5gnUZI/AAAAAAAAAlc/9IUY90X9OdI/s400/Express+M+Sora+Basarabia+-+Transilvania.jpg

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: