“Autoritarismul” de leadership al Romaniei: Liderul PSD Liviu Dragnea este determinat in privinta integritatii intereselor Romaniei. Petrecerea s-a terminat, de acum incolo consumatia se plateste

„Acum şi România are un lider autoritar/Dragnea ține țara în strânsoarea feudală” (media occidentala)

Ziarul olandez de Volkskrant s-a alaturat, joi, corului occidental de detractori si fake news-uri la adresa lui Liviu Dragnea, pentru ca acesta a pus piciorul in prag, incercand sa opreasca unele multinationale sa mai loveasca in interesele statului roman. Dragnea si-a asumat sarcina, din programul PSD de guvernare, ca, atata timp cat se va afla in functiile care i-au fost incredintate prin vot, va face tot posibilul ca romanii sa fie cei care beneficiaza in primul rand de resursele Romaniei.

Angajamentul “România First!” al lui Liviu Dragnea a fost ca un dus rece pentru unele companii multinationale discretionare, care au confundat România cu o colonie a Occidentului. Ca reactie, o serie de publicații mari occidentale, Washington Post, Le Monde, Televiziunea publică germană etc. si-au folosit scrisul, vocea si imaginea in ultimele zile pentru a pune la colt România pentru românism si suveranism, pedaland pe mitologiile autoritarismului si iliberalismului.

De Volkskrant a deschis prima pagină a uneia dintre ediţiile tipărite cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, titrând că „Acum şi România are un lider autoritar”. Articolul este demonic si retoric, brodat pe canavaua coruptiei excesive. Acest motiv culpabilizator, invocat la unison de presa occidentala, pare iesit din laboratoarele Tavistock UK si SUA, de influentare a psihologiei comportamentale, spalarii pe creier si indoctrinarii. Publicatia olandeza inventeaza, precum suratele sale occidentale, un context abominabil ideologic si politic, in care plaseaza Romania. „Afaceristul-politician Liviu Dragnea are România în strânsoarea sa feudală. Cum a reuşit asta?”, sustine autorul olandez. Distorsionarile sale capata accente defaimatoare si agresive, afirmand că „în timp ce românii ies în stradă împotriva corupţiei, Liviu Dragnea îşi aşteaptă şansa de a deveni preşedinte. El este de mult timp cunoscut drept simbolul culturii politice putrede din ţara sa”. Adevărul despre “autoritarismul” lui Liviu Dragnea este ca acesta este autoritar si determinat in privinta integritatii intereselor Romaniei. Este corect si responsabil sa i se spuna Occidentului ca petrecerea s-a terminat si ca de acum incolo consumatia se plateste. La pretul zilei (evreieste).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: