Bumerangul crimelor si discriminarilor din Africa de Sud se va intoarce: Semintele rasismului pe care le-a semanat vor starni furtuna impotriva lui Barack Obama si a clicii sale din statul paralel. Niciun presedinte negru nu va mai ajunge la Casa Alba

Președintele SUA, Donald Trump, s-a referit, miercuri seara, la situaţia privind crimele si discriminarile rasiste din Africa de Sud.  El a anuntat pe Twitter că a ordonat şefului diplomaţiei americane să examineze atacurile criminale si confiscarile pamanturilor dispuse de regimul rasist si pre/comunist de la Pretoria impotriva fermierilor albi. “L-am rugat pe secretarul de stat [Pompeo] să studieze îndeaproape confiscările de pământ şi ferme din Africa de Sud și uciderea pe scară largă a fermierilor,” a scris Trump. “Guvernul sud-african confiscă acum pământul de la fermierii albi,” a mai afirmat el, in mesajele preluate de televiziunea Fox News.

Potrivit marturiilor din teren, situația albilor din Africa de Sud este infioratoare. Raul rasist este cu mult mai mare decât a fost în Zimbabwe. Albii sunt ucisi, maltratati si jefuiti la scara intregii Africi de Sud. Sangele albilor din aceasta tara pateaza imaginea negrilor rasisti. Inevitabil, aceasta maculare sangeroasa rasista arunca o umbra nelinistitoare si de nesiguranta asupra fostului regim rasist afroamerican Obama, despre care exista temerea ca s-a ingaoceat intr-un stat paralel. Dar, mai ales, temerile populatiei americane sunt legate de ce s-ar putea intampla, daca in SUA va continua invazia negrilor, stimulata de legile Obama, si daca un alt negru va ajunge presedinte la Casa Alba.

Pe de alta parte, evaluarile expertilor privind nationalizarile de tip comunist din Africa de Sud sunt sumbre. Ei avertizeaza ca acestea vor conduce rapid la efecte mult mai grave decat cele din Venezuela, ca vor fi comparabile cu cele care au dus la prabusirea regimurilor falimentare comuniste din Europa de Est. O alta temere a americanilor este ca “democratii” lui Obama, alintati ca “progresisti “, de care membrii si simpatizantii majoritari albi sunt asteptati sa se disocieze, pregatesc calea comunismului in SUA.

Mesajul tweet al presedintelui republican Donald Trump arata ca acesta este constient de posibila perspectiva a comunismului rasist in SUA si de posibilele tulburari sociale si economice, care vor arunca in aer stabilitatea traditionala a Americii. El a fost salutat de o parte a conservatorilor americani şi a celor etichetati ca “extrema dreapta” sau “suprematisti albi”, desi acestia din urma sunt evreii kazhari, care detin suprematia totala in SUA, care este in primul rand politica si financiar-economica. Conservatorii americani critică de mulţi ani guvernul din Africa de Sud pentru politica de confiscare a pământurilor fermierilor albi si de discriminare politica si de represiune lichidatorista a acestora.

Insa presa progresista si liberală din Statele Unite şi comentatorii de stânga au ripostat la mesajul lui Trump, cu acuzatii de “rasism” şi de pretinsa sustinere a unor teorii pretins de “extrema dreapta” şi de “naţionalism alb”. Astfel de reactii arata sursa instigarilor impotriva populatiei albe majoritare si traditionale din SUA. Nu este deloc intamplator, ci este foarte sugestiv, ca discursul evreicei kazhare albe Hillary Clinton, din vremea cand era secretar de stat in administratia Obama, inca o dovada, daca mai era nevoie, referitoare la cine detine suprematia reala in SUA, era presarat cu sintagme rasiste si discriminatorii de tipul “muncitorii albi”. Hillary Clinton se exprima astfel fara echivoc asupra posturii politice si economice marginale rezervate populatiei albe, de muncitori, producatori majoritari de PIB, de pe urma caruia huzuresc evreii si traiesc negrii. Evenimentele din Africa de Sud prefigureaza ca bumerangul crimelor si discriminarilor din aceasta tara se va intoarce de unde a plecat. Semintele rasismului pe care Barack Obama si clica sa le-au semanat vor starni furtuna impotriva lor. Niciun presedinte negru nu va mai ajunge la Casa Alba.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: