PNL minte si manipuleaza prin omisiune si substitutie: Represiunea violentelor ilegale a fost legala. Protestele nu au fost “pasnice”, ci violente

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, justificat, luni, solicitarea PNL, făcută săptămâna trecută, ca premierul Viorica Dăncilă să vină în Parlament la “Ora Guvernului” pentru “explicaţii” privind reprimarea violenta a protestului (violent, n.m.) din 10 august.

Potrivit liderului grupului PNL, Raluca Turcan,  decizia a fost luată cu voturile PSD-ALDE-UDMR. Insa Liviu Dragnea i-a trimis pe solicitantii abuzivi la Regulamentul Camerei, care nu cuprinde astfel de prevederi. Nu este prima data cand Raluca Turcan si liberalii, in general, au alergie la democratie, fata de votul majoritatii.

Este un fapt grav ca PNL minte si manipuleaza prin omisiune sau substitutie in cazul protestelor violente, care au fost in mod legal reprimate. Violenta ilegala este reprimata in virtutea functiei statului de management al violentei. Violenta ilegala este reprimata prin violenta legala. PNL omite, lipsit de orice deontologie politica, ca protestele in cauza au fost violente sau substituie acest adevar cu minciuna ca au fost proteste “pasnice”.

PS/NB: Minciuna prin omisiune este acea minciună prin care se omit date importante, lăsând în mod deliberat o concepție greșită unei persoane (in speta in cauza, se omite ca represiunea de catre stat a violentelor ilegale este legala si obligatorie, pentru securitatea cetatenilor si institutiilor). Manipularea prin substitutie este cand un cuvant este inlocuit cu un antonim, pentru inducerea in eroare (in speta in cauza, cuvantul „violent” este inlocuit cu antonimul „pasnic”).

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: