Premierul Dăncilă: „Rezist Pentru România”

Viorica Dancila/ Foto: Evz.ro

Premierul Viorica Dancila a respins, marti noaptea tarziu, zvonul ca ar urma sa demisioneze din motive medicale. Zvonul a fost lansat de ziarul National, despre care se pretinde ca ar fi “apropiat” de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Speculatia “apropierii” a plecat probabil de la numele publicatiei. stiindu-se ca PSD a rupt traditia “internationalismului”, care a fost extrem de paguboasa pentru Romania, si si-a inscris ideologia si politica pe coordonatele interesului national.

Opiniile-zvonuri au fost volutele emisiunilor de televiziune de marti seara. Ele au textura unor “lucraturi” ale unor profesionisti in dezinformare-diversiune. Acesti indivizi isi fac veacul pe la televiziuni si ziare de dreapta, care seara de seara si zi de zi lanseaza sarje de razboi psihologic si informational impotriva PSD, Guvernului si liderilor acestora. Pentru a nu-i mai induce in eroare pe romani, cinstit ar fi ca Realitatea si G4Media sa renunte la numele de acoperire si sa si le ia pe cele adevarate, de Irealitatea si Grup pentru Manipulare.

Premierul Viorica Dancila si-a anuntat pentru a doua oara determinarea de a-si duce pana la capat mandatul. Angajamentul ei public, reinnoit, este de a rezista in fata denigrarilor si provocarilor agentilor de campanie ai presedintelui Klaus Iohannis, care si-a anuntat foarte devreme candidatura pentru un al doilea mandat la Cotroceni. Deh!, a fost bine consiliat, construirea perceptiilor false cere timp!

“Nu demisionez şi nici nu am intenţia să demisionez. Cum aţi spus şi dumneavoastră, este o informaţie falsă (…) Deci, categoric nu, nu am de gând să demisionez (…), a declarat Viorica Dăncilă într-o intervenţie la Antena 3. La scurt timp, a intervenit telefonic la acelasi post și Liviu Dragnea, care a spart brutal bula zvonului privind “demisia” premierului. “O să fiu mai dur decât de obicei. Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi. E o manipulare disperată (…) Se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală, în primul rând adevărul despre 10 august (…), a declarat Dragnea.

In opinia mea, Viorica Dancila este un premier rezistent pentru electorat si populatie. “Rezist Pentru Romania” ar putea foarte bine sa fie un supra/nume pentru PSD (poate chiar pentru un nou PSD?), sau esenta unui program de partid ori a unei campanii electorale pentru prezidentialele de anul viitor. Aceasta ar fi calea pentru invingerea definitiva si verificabila a scandaloasei si mistificatoarei miscari „#rezist”, care pe fond este toxica, insemnand “Rezist Impotriva Romaniei”. 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: