Ne e sila de „invataturi” primitive: Un ONG, probabil evreiesc dupa nume, ne boicoteaza referendumul pentru normalitatea casatoriei si a familiei

Dumnezeiasca Familie procreativa: Un Barbat+o Femeie+Copii

Pentru a pune capat raului care ne-a invadat societatea, dupa 1989, va trebui sa oprim invazia sodomiei si sa ne curatam de efectele sale, care ne duc pe calea pierzaniei. In acest sens, primul pas cu adevarat semnificativ va fi participarea masiva la referendumul pentru familie.

Votand pentru familia si casatoria intre un barbat si o femeie, vom da o replica decisiva celor care vor sa ne spurce religia crestin-ortodoxa, cultura normalitatii si traditia originara a creatiei si procreatiei. Dumnezeu e cu noi, istoria si traditia sunt cu noi, democratia e cu noi. Creatorul ne-a facut romani dupa chipul si asemanarea Sa, ne-a dat poruncile Sale ca noi, romanii, pe pamantul nostru romanesc, sa pastram si sa pazim cu strasnicie comoara dumnezeiasca a crestin-ortodoxiei. Istoria ne-a ocrotit nemurirea ca natie si a intarit-o cu traditiile normalitatii din mosi-stramosi. Noi suntem democratia, ca demos si majoritate covarsitoare, cu care am fost binecuvantati pentru a ne apara fiinta si identitatea cu forta invingatoare a celor mai numeroase voturi.

Referendumul pentru familia si casatoria naturale, dintre un barbat si o femeie, se va desfasura in doua zile, pe 6 si 7 octombrie. Sa iesim la vot intr-un numar cat mai mare posibil, pentru a ne apara credinta, normalitatea si traditia. Romania nu este si nu va fi niciodata Sodoma sau Gomora. Celor care vor organiza si desfasura un mars pentru boicotarea referendumului, in 30 septembrie, care a fost anuntat pe Facebook, sub auspicii se pare evreiesti (așkenazi), dupa nume – Mozaiq, mozaismul fiind religia monoteistă a evreilor, fondată, potrivit legendei, de Moise la sfârșitul sec. XIII î. H., ale cărei principii sunt cuprinse în Vechiul Testament – nu le cerem decat sa ne respecte suveranitatea de a trai dupa Legea Pamantului Romanesc. 

„Iubirea” trupeasca in afara relatiei naturale Barbat-Femeie nu e iubire, ci perversiune sexuala, sodomie, copulatie animalica (cf. Wikipedia si DEX)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: