ONG-ului anticrestin MozaiQ: Nicio “asociatie” nu are dreptul sa batjocoreasca public, prin marsuri si mitinguri, credinta religioasa a poporului roman. Sustinerea contrariului ar fi ca si cum la Tel Aviv s-ar organiza un mars impotriva religiei iudaice!

Numai noi crestinii putem avea o asemenea vulnerabilitate emotionala, de a accepta sa fim loviti cu tupeu si fara menajamente in credinta!

Aroganta dublului standard incearca sa faca “legea” in Romania, prin a impune manifestari publice de propaganda in favoarea sodomiei si de antipropaganda impotriva religiei crestine, care ar fi ilegale si inadmisibile oriunde in lume.

O “asociatie” aparuta de nicaieri si cu scopuri oculte, denumita “MozaiQ”, vocifereaza, ceea ce este democratic, impotriva Primăriei Capitalei că întârzie și blochează aprobarea amplasării unui cort în centrul Bucureștiului, pentru a “informa”, in fapt a dezinforma si obstructiona, fapte care sunt nedemocratice, cetățenii cu privire la referendumul pentru modificarea Constituției, care ar trebui sa fie pro-sodomie si anti-crestinism, ceea ce esta iarasi nedemocratic.

MozaiQ pretinde sa i se aprobe un mars LGBT, duminica, 30 septembrie ora 13:00, in Piata Victoriei si cere “aliatilor” sai, care or fi aia, intr-o tara crestina in proportie de peste 90%, sa i se alature intr-un act care contravine in mod flagrant religiei si obiceiurilor istoriei si geografiei romanilor.

Nu ne pasa de LGBT intr-un mediu crestin, pentru a-l parafraza pe ministrul apararii israelian, Avigdor Lieberman, care a declarat: “Nu îmi pasă de un stat palestinian”. Ne pasa de biologie, de procreatie, de perpetuare. Cu biologia nu se poate lupta, aparatele genitale ale barbatului si femeii au fost special concepute pentru procreatie si perpetuare. Lupta pentru o familie si casatorie normale nu este numai a religiei si moralei, ci si a biologiei. Homosexualitatea este un pacat biologic, un abuz contra naturii.

Cine identifica vaginul cu anusul, sunt nevoit sa fac trimitere, in extremis, fara a abuza, ci doar ca ultima ratio, si la acest aspect, care ar putea parea vulgar, dar naturalia non sunt turpia (trad. din latina: lucrurile naturale nu sunt rusinoase), este impotriva biologiei sexelor si a creatiei (nemaivorbind ca este misogin si sexist, manifestari comportamentale care fac obiectul unor ample campanii de condamnare). Pe de alta parte, a aproba o manifestatie publica anticrestina in Bucuresti ar fi similar cu a aproba un protest la Tel Aviv impotriva religiei iudaice! Asemenea “aprobari democratice” ar fi la fel de aberante in ambele tari!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: