De ce pute de-ţi ia nasul la Casa Albă: Călcăturile greşite ale liderului suprem Donald Trump! (video)

 

Toata lumea dinauntrul, inclusiv al Adminstratiei, si dinafara SUA, e de acord ca de cand septuagenarul Donald Trump s-a instalat ca presedinte, de la Casa Alba a inceput sa se reverse o atmosfera politica imputita, care devine din ce in ce mai persistenta.  

Un martor la urcarea lui Donald Trump in aeronava prezidentiala, Air Force One, a surprins o imagine penibila cu presedintele american, pe care s-a grabit sa o difuzeze pe retelele sociale, probabil si ca o explicatie la imputirea atmosferei politice de la Casa Alba.

Dupa o saptamana politica interna supraincarcata, cu deplasari in mai multe state din SUA, pentru discursuri politice si electorale, presedintele Donald Trump s-a grăbit extrem de tare joi seara spre casa. Cum graba este ruda cu neatentia, Trump nu si-a mai controlat incaltamintea dupa ce si-a terminat treaba in locul unde si regii merg pe jos. Indiciul buclucas care i-a dat de gol calcatura gresita a fost o bucata de hartie igienica, care a ramas agatata de talpa pantofului si flutura la fiecare pas făcut pe scara avionului.

PS/ NB: O morala vrednica de pamfet: Cand oriunde merge presedintele SUA, Donald Trump, inclusiv la intalniri internationale, atmosfera politica se impute de-ti muta nasul din loc, sa i se ceara sa-si verifice talpile pantofilor, pentru a vedea daca nu cumva a calcat unde nu trebuie!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: