Est: Autonaţiocraţia: Naţiuni care se conduc singure

Cineva abereaza defaimator despre „autocraţia” din Est. Nu au importanta numele, ci ideile. De fapt, din sintagma „auto-craţie”, pe care o incrimineaza, a omis o alta unitate ligvistica, pe cea de „naţiune”. Auto-craţia din Est este in realitate auto-naţio-craţie.

In Est, adica nicaieri in Vest, naţiunile se auto-guverneaza, prin reprezentantii legali, alesi in mod democratic, pe perioade determinate. Fara bagatori de seama din afara sau impunatori de legi straine si strambe, sub minciuna politico-coloniala de „stat de drept”. In Estul autentic liber si democrat, legile sunt vointa poporului, exprimata in parlament, nu de ambasadori, cu cunostinte juridice dupa ureche, dar tari in gura si in speculatii.

Deci, autonaţiocraţia este de salutat, de laudat si de raspandit pe tot globul. Autonaţiocraţia este deja o realitate consolidata in Rusia, China si in celelalte tari pomenite malitios de amicul nostru, lustruitor sarguincios al unei false „corectitudini politice”. Tarile islamice, din Orientul Mijlociu, sunt intr-o stare incipienta, dar pe curs crescator, de autonaţiocraţie.

Ceea ce a fost la consulatul saudit din Turcia a fost o punere in aplicare a unei sentinte de condamnare la moarte a unui abjurator si tradator. Se stie, pentru tradare si inhaitare cu dusmanul exista o singura pedeapsa. A fost cel mai probabil efectul unei sentinte emise printr-o fatwa, de un tribunal islamic, de care regele si printul mostenitor nu au avut cunostinta, iar dupa ce au aflat au trebuit sa se conformeze, sa o accepte. De ce sa mimam mirarea, in stil occidental, ori, altfel spus, sa facem exercitii de ipocrizie? Asa au aparut, cu veacuri in urma, instrumentele de decapitare occidentale, cum au fost cele din insulele britanice – mecanismele mortii denumite „Fecioara scoțiană”(în engleză, Scottish Maiden1661) sau „Toporul din Halifax” (în engleză, The Halifax Gibbe), ori „Ghilotina”, in timpul Revolutiei Franceze (conform originalului din francezăGuillotine, 1789). 

Ce a fost, joi, in Afganistan – atacurile talibane asupra comandantului american al fortelor NATO din aceasta tara, esuat, si a trei generali afgani care nu au avut acelasi noroc, fiind ucisi de garzile lor de corp -, reprezinta, de-asemenea, fapte graitoare pentru ridicarea populatiei afgane impotriva liderilor colaborationistilor si a liderilor ocupantilor. Este un punct de rascruce, de intoarcere a armelor, si de unitate etnica si religioasa, in curs de a deveni exemplara, mobilizatoare si atotstapanitoare.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: