“Parteneriatul civil”: Un gunoi politic

Asa-zisul “parteneriat civil”, despre a carui “recunoastere” presedintele Asociatiei Accept (o denumire calculata manipulator; ce sa “accepti”, d-le, spoiala murdariei unei politici degenerate pe fata preacurata a sanatatii si normalitatii primordiale?!) a invocat, joi, pentru HotNews, cantitativismul a “peste 10 ani” de cand se “discuta” in Romania, urmareste agitatoric si abuziv sa intre in casa omeneasca a familiei si a casatoriei traditionale.  

Tupeul din aceasta chestiune este politic, dupa cum tot politic este si gunoiul pe care il face, sustinand o formula-tomberon pentru unele accidente genetice, in dauna inregistrarii voluntare in clinici de specialitate, pentru consiliere psihologica si tratament reparatoriu. Nimeni nu neaga consumarea acestei infirmitati in spatiul inchis, intim si privat, dar toata lumea normala este impotriva exhibarii publice sau murdaririi familiei si casatoriei cu un “parteneriat civil”, care este un gunoi politic.

De ce este un gunoi politic? Pentru ca “parteneriatul civil” este o scorneala politica. Nu are nicio sustinere biologica sau genitala, din aceste puncte de vedere barbatul si femeia avand constitutii diferite. “Parteneriatul civil” nu are functia procreatiei, motivul originar pentru care creatorul a inzestrat barbatul si femeia cu organe sexuale diferite, adaptate conceptiei si neonatalitatii.

“Parteneriatul civil” este antisocial: cultiva ura barbatului impotriva femeii si ura femeii impotriva barbatului. “Parteneriatul civil” distruge drepturile copilului de a avea o mama, un tata, o familie heterosexuala si o educatie heterosexuala (aspectele educationale pro-normalitate sunt cu “grija” ocolite de homo-ingineria anormalului). Faptul ca homosexualii pot sa faca copii, dar nu vor, ar putea sa fie un alt indicator de ura sau de egoism. Isi poate cineva imagina ce se poate intampla intr-un „parteneriat civil” care adopta copii?! Ce fel de „educatie sexuala” primeste „copilul” unor homosexuali si sub ce forma?!

Doar in timpuri arhaice, primitive, ale preumblarii tribale prin pustietate, destrabalarea era cvasizoofila sau la gramada, ori perversiunile si practicile sexuale erau infioratoare. Civilizatia s-a despartit de orice aminteste de acel trecut, damnat pentru totdeauna. Homosexualii pot face copii si avea familie normala. Majoritatea lor confirma.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: