Pro Romania: Ce a fost, ce va fi si de ce avem nevoie

Palatul Parlamentului/Casa Poporului

Romania a experimentat extrem de dureros adevarul crud ca intotdeauna in situatii limita se plateste un pret exorbitant. Tot Estul colonial si/sau cvasicolonial, comunist si post-comunist, a platit acest pret, dar Romania mai mult decat orice tara estica.

Ceea ce este de doua ori revoltator sau “o revolta la patrat” este ca Vestul a incasat de pe urma Estului un “dublu profit” sau un “profit la patrat”, o ideologie pradatoare de care am mai vorbit, si cand ni s-a impus iudeo-comunismul, ca prada din “invingerea capitalismului”, si cand am abandonat sistemul iudeo-marxist-trotkist, ca prada din “invingerea comunismului”.

De aici mitul ca autorii capitalismului si comunismului, care sunt aceiasi, iudeo-masonii, si care au controlat ambele tabere, din macinarea carora au tras profituri maxime, conform teoriei ca din confruntarea a doua parti, cu efecte nefaste reciproce, de slabire sau chiar letale pentru ambele, castiga o a treia parte, scot bani din orice, si din bine, dar, mai ales, si din rau (v. axioma ca “in orice criza exista o oportunitate”).

Dar este doar un mit, care este spulberat si falsii Dumnezei se prabusesc in fata solidaritatii si unitatii intregii lumi, sacre si profane. Acest lucru este posibil atunci cand Lumea globala invata din greselile trecutului, care arata fara dubii ca Ea este tinta unor pretinsi Zei, aroganti si inchipuiti, care urmaresc sa o transforme in Sclava lor globala. Slabiciunea lor fundamentala este ca sunt niste Golemi lipsiti de inteligenta demiurgica, creatoare de opere geniale. Ei se folosesc de razboiul lor impotriva Lumii de inteligenta demiurgica si operele geniale ale Lumii, care i-au fost insuflate prin actul creatiei de Dumnezeul cel viu si adevarat.

In sufletul oricarei creatii a Divinitatii exista o farama de divinitate. Cand niciun gram din inteligenta si operele geniale ale Lumii nu va mai ajunge in mainile potrivnicilor Lumii, puterea lor automistificata se va autocombustiona. In locul ei va ramane ceea ce este in realitate, o speculatie cu picioare de lut, ai carei umblatori nu vor fi in stare ca, singuri, fara slugi, nici macar sa se spele pe picioare sau sa dea cu matura in pravalie.

Inflexibilitatea, despre care se spune ca te poate rupe daca intinzi peste masura coarda, chiar ne-a frant in acel haotic decembrie. Modelul liderului inflexibil nu mai era o optiune. Pretul exorbitant pe care il platim Vestului, incepand din 1989, continuam sa-l platim si azi. El are toate caracteristicile unui tribut sau prazi de razboi, pe care am fost nevoiti sa-l platim sau sa o oferim de buna voie, printr-o diplomatie a sacrificiului asumat, in schimbul unei aparente paci, al pastrarii atributelor formale ale statalitatii.

Cand spionul dublu Silviu Brucan a declarat ritos ca vor fi nevoie de circa 20 de ani pentru a digera noua realitate, foarte probabil ca se referea, semiotic, la un contract sau tratat de vasalitate, de liber la jaf si externalizarea profitului-prada. Tradatorii au fost intotdeauna printre noi si la masa cu noi, care ne-au vandut chiar si pe gratis, doar pentru gloria luciferica a Stapanului lor.

Nu cred ca alti lideri politici sau o alta clasa politica ai/a tranzitiei si post tranzitiei ar fi putut avea o gestionare mai buna. Asa cum am mai spus, liderul inflexibil nu ar fi fost o alternativa. In fata tuturor politicienilor care in strafundurile necitite ale sufletelor lor au ramas patrioti si loiali poporului lor, ma inchin, azi si intotdeauna, cu umilinta si recunostinta, cat si cu oferirea tuturor puterilor mele in slujba cauzei neatarnarii neamului.

Avem nevoie de un reset, care sa ne readuca linistea si unitatea, de cuget, de simtire si de actiune, in slujba unei Romanii marete si eterne. Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu! 

Catedrala Mantuirii Neamului:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: