Ezoterism: Geopolitica si inteligenta marina

„Marea ne califica aici…., mai mult decat «muntii de altadata« …” O, da, draga Dezideriu Dudas, aveti mare dreptate. Din foarte multe motive personale iubesc marea, unde am multi prieteni si colegi… Am aflat de la acestia, cu multe file de calendar date in urma, cand pe ale tineretii valuri ne rupeam in chefuri marinaresti sau portuare, si o explicatie amuzanta, pe care v-o impartasesc. Pe cea cu oasele de peste o stiti, dar asta e mai… „ezoterica”. Nu e nevoie sa si o credeti sau sa ma credeti!, dar un spirit de gluma cred ca face bine.

Asadar, inteligenta peste medie a „maritimilor” s-ar datora iodului in exces din aerul marin, care face ca tiroidele acestora sa functioneze mai bine. Tiroida fizica corespunde in plan energetic subtil chakrei Vishuddha (Vishuddha Chakra), care este centrul energetic al cunoasterii intuitive si al comunicarii. Un fapt vizibil, care ar putea fi considerat si un argument de credibilitate, este ca atunci cand tiroidele nu ne mai functioneaza in parametri, apare asa-numitul „nod in gat”, cu impact asupra comunicarii.

Stiu ca Traian Basescu s-a nascut la mare si a fost slujitor al marii, dar nu fac nicio aluzie la faptul ca a ajuns presedintele Romaniei pentru ca a fost un „maritim” caruia tiroida i-a functionat exceptional pentru ca s-a hranit cu iodul in exces din aerul marin! Deci, da, va aprob si va sustin: „Marea ne califica aici…., mai mult decat « muntii de altadata”! Salutari Marii!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: