Zicala: Cine nu are turci, sa-si cumpere!

Draga ZeV, cine nu are turci, sa-si cumpere! Zicala era pe vremuri despre nemti, dar a fost compromisa (poate doar AfD o va reabilita) de „mama” Mekel a imigrantilor (si de „tatal” Schulze). Erdogan este un model regional de clarviziune si determinare, care merita tot respectul pentru ceea ce face pentru poporul turc.

Cateva exemple (de subscris): Incirlik, Fethullah, recentele declaratii prin care ii compara cu niste raufacatori pe neriveranii, veniti de departe, care vor sa exploateze unilateral resursele energetice est-mediteraniene, protestele fata de instalarea de posturi americane de observatie in nordul sirian, sustinerea miscarii palestiniene de eliberare etc.

Turcia se confrunta cu retele de terorism (militar, cultural, religios), adanc infiltrate in institutii ale statului si in societate, care urmaresc exact ce au urmarit retelele trotkiste in Rusia, care i-au nenorocit pe rusi decenii la rand cu comunismul, un regim de inspiratie alogen-cosmopolita, mult timp si cu aceeasi executie statala. Soros e un agent de influenta cultural-politica maligna pe oriunde se duce sa-si faca „cuib”. Solutia, asemanatoare „deratizarii”, e una singura: „Stop Soros!”, dupa modelul Viktor Orban de flituire. Flit, Soros!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: