Critica fenomenului „partizanard” din PSD

Luminita Arhire, fibra densa de romanism se vede din ceea ce scrieti, in mod constant, cu o flacara luminatoare, mare si violeta. Nu ati plecat din tara, dupa un trai mai bun, proband proverbul: „Fie painea cat de rea, tot mai buna e in tara mea.” O filosofie de viata cu adevarat  minunata si patriota, dincolo de cuvinte.

Cu ceva timp in urma, in contextul abjurarilor si plecarilor din PSD, ma gandisem sa scriu ceva critic despre “partizanard”. Nu e in dictionar, dar poate fi usor inteles comparandu-l cu cuvantul patriotard. “Partizanardul” e falsul partizan. Adeziunea mimata. „Partizanardul” e tipul de vesnic oportunist politic, care nu are un crez ideologic, ci schimba neobosit un partid cu altul, in cautarea de noi si noi avantaje si privilegii.

Nu cunosc decat doi mari politicieni romani, dupa 1989, care sunt de fapt cei mai mari, care nu si-au tradat convingerile politice si idealurile legate de acestea, privind Romania, chiar daca pe nedrept au fost demonizati sau au platit un pret personal si familial exorbitant…

https://adriannastase.ro/2018/11/30/un-nou-eveniment-la-bruxelles/comment-page-1/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: