Ce a revelat moartea lui George Bush Sr: “Zeii” pamanteni plang, cred in Dumnezeu si in lumea de dincolo. Nu ar trebui sa se teama si sa caute iertare?

Am vazut inregistrarea video (v. link-ul din final) a momentului in care fostul presedinte american George W. Bush i-a adus un ultim omagiu tatălui său decedat, George Bush Senior, care a fost al 41-lea presedinte al SUA.

Am ramas surprins – desi nu ar fi trebuit, pentru ca si criminalul mondial Adolf Hitler era sensibil cand era vorba de durerile personale – sa-l vad pe George Bush Jr. plangand, dar imbarbatandu-se cu credinta ca tatal sau decedat ii va intalni mama si sora, aflate pe lumea cealalta.

Daca si un sangeros fost presedinte ca Bush Jr – care s-a crezut un “Zeu” pe pamant si a distrus tari, popoare si milioane de oameni in razboaiele “preventive” din Orientul Mijlociu – varsa lacrimi si crede in Dumnezeu si in lumea de dincolo, oare nu ar trebui sa se si teama si sa caute iertare pentru ce a facut Rau in aceasta lume?

Nu stiu ce raspunsuri ar da altii, dar eu am gasit unul in pasajele veterotestamentare care i-au fost citite defunctului la inceputul ceremoniei religioase: “Vă voi dărui apa ca un dar din izvorul apei dătătoare de viață. Cuceritorii vor moșteni aceste lucruri iar eu voi fi Dumnezeul lor.”

Iata si partea de sfarsit din necrologul citit de Bush Jr. la moartea lui Bush Sr., cand vocea i-a fost gatuita de emotie si ochii i s-au umplut de lacrimi: “Un om mare și nobil. Cel mai bun tată pe care un fiu sau fiică l-ar putea avea. Și în jalea noastră să zâmbim un pic pentru că știm că tatăl nostru o îmbrățișează pe Robin (n.r.: fiica decedată în 1953) și o ține din nou de mână pe mama.”

https://stirileprotv.ro/stiri/international/cum-si-a-luat-george-bush-jr-adio-de-la-tatal-sau-discurs-emotionant.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: