Vestele Galbene: Racolatii steagului fals au scazut drastic. Regrupare la frontiere. Violenta si distrugerile ar putea fi tratate ca acte de razboi. Riscurile expulzarii si confiscarii proprietatilor

Al saselea weekend de violente si distrugeri al Vestelor Galbene aduce cu sine o decantare a scopului si compozitiei acestei miscari de devastare a Frantei. S-a cristalizat o perceptie majoritara potrivit careia niciun cetatean etnic francez nu ar actiona cu atata violenta si distrugere impotriva patriei sale. Francezii sunt patrioti si circumspecti, ei avand o istorie dureroasa in care au cazut prada manipularilor ostile, antifranceze, savarsite de non-etnici francezi sub acoperirea de “francezi”.   

Sunt insa si alte indicii importante legate de Vestele Galbene care duc catre concluzia ca acestea sunt mercenare, platite cu bani straini, si ca actiunile lor agresive se desfasoara sub un steag fals. Recurenta protestelor este nejustifica. Guvernul Frantei le-a dat revendicarilor lor initiale raspunsuri economice si sociale mai mult decat acoperitoare. Haosul creat pe autostrazi, incendierea cabinelor de platire a taxelor, blocarea transporturilor de marfuri in punctele de frontiera par actiuni menite sa provoace Frantei pagube economice cat mai mari. Un impact economic chiar exista.

Cui vor fi decontate distrugerile si pierderile provocate de Vestele Galbene? Dar cele zece vieti pierdute in accidente ca urmare a baricadelor realizate cu camioane pe autostrazi, o tactica care aminteste de atacul CIA din Chile, din 1973, prin folosirea camionagiilor? Retelele si mijloacele de transporturi sunt un nerv strategic al securitatii nationale, iar paralizarea lui este un act de razboi. De ce autoritatile nu se autosesizeaza in privinta opacitatii ilegale a liderilor si a organizarii Vestelor Galbene – o caracteristica a miscarii -, desi coordonarea lor activa, pe tinte precise si cu o eficienta cvasiparamilitara, le tradeaza existenta si ostilitatea antifranceza?

Este camionagiul Eric Drouet unul dintre liderii de facto ai miscarii subversive a Vestelor Galbene? Cine finanteaza Vestele Galbene? Este utilizata aceeasi metoda a cardurilor de debit sorosiste, folosite in operatiunea ostila a imigratiei geopolitice? Deocamdata, astfel de intrebari consecinta si legitime sunt fara raspunsuri. Ele solicita insa atentie, cu atat mai mult cu cat “armistitiul” (ca de razboi!) de Revelion solicitat de catre Vestele Galbene anunta un antifrancezism programat, de lunga durata.

Sambata, doar cateva sute de Veste Galbene “hotarate” manifestau la Paris. In general, ramasitele s-au regrupat in provincie si in zonele de granita. Aceasta disociere populara masiva de Vestele Galbene dezvaluie un adevar gol-golut. Nucleul acestei subversiuni active este reprezentat de cateva sute de indivizi, poate de cateva mii in perioadele de varf, foarte probabil non-etnici francezi si, probabil, cu cativa etnici francezi mobilizati prin fise de tonomat! Reactiile juridice ar trebuie sa fie clare: alogenii, expulzati si proprietatile confiscate, in contul pagubelor, si indigenii, condamnati. Statul de drept trebuie sa-si reintre in mana.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: