Moșu’ de la Casa Alba, in vartejul unui scandal de sarbatori: Mai crezi în Moș Crăciun la 7 ani? (Trump)/ Distruge visurile copilariei! (reactii publice)

In Ajun, copii nerăbdători să afle unde se află Moş Crăciun au sunat la Casa Alba. Ei au dialogat la telefon cu preşedintele Donald Trump şi prima doamnă Melania Trump.

In dialogurile purtate cu Trump, copiii americani se aflau in mod vadit sub inocenta varstei si emotia provocata de magia sarbatorilor si primirii de cadouri de la Mosu’.

Numai ca Trump a distrus inocenta si visurile copilariei. Atat ale micutilor cu care a conversat la telefon, cat si ale celorlalti copii din tara, care au aflat din mass-media de continutul dezamagitor al celor spuse de presedinte.

Cel putin, de aceste lucruri l-au acuzat multi parinti pe Trump, dupa incidentele din discutiile acestuia cu copii, ca le-a distrus inocenta si visurile copilariei.

Într-o conversaţie, Trump l-a întrebat pe Coleman, un copil de 7 ani: “Încă mai crezi în Moş Crăciun?”. Altor copii, Trump le-a spus ca Mos Craciun este in Sahara sau in Maroc.

Trump a lasat opiniei publice impresia ca ar fi vrut sa spulbere din imaginatia copiilor din SUA, tara care cunoaste ierni cu zapezi abundente, pana si magia iernii si a saniei lui Mosu’ trase de reni, in clinchet de zurgalai.

Sa fie vorba, oare, de un program de „reeducare” a copiilor? Brrr!, prea seamana a comunism sionist!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: