O proiectie “Hiroshima&Nagasaki”: Ar fi suficiente zece rachete intercontinentale rusesti Sarmat pentru distrugerea SUA. “Lumea nu va plange” (reactie). Alternativ, scenariu economic cu doua rachete

Foto: preluare dupa aktual24.ro

Unele media americane, servitoare ale marelui capital mondial, care, aflat in criza, a inceput sa nu mai fie chiar atat de mare si sa aiba nevoi compensatorii de acaparari de noi resurse straine, incearca sa stimuleze politica globalista a Casei Albe, de inglobare de noi teritorii si natiuni in imperiul SUA, pana la utopica dominatie mondiala de catre o “unica” si “necesara” natiune ori rasa, in autodefinirile evreiesti. In acest sens, ele au ales calea minimalizarii si punerii la indoiala a capacităţilor de luptă ale celor mai noi arme ruseşti, precum racheta balistică hipersonică de înaltă precizie “Kinjal” („Pumnalul”), planorul hipersonic “Avangard”, racheta intercontinentală “Sarmat” şi dronele cu tehnologie nucleară “Burevestnik” şi “Poseidon”.

Despre rachetele sistemului “Avangard”, preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat la 1 martie 2018 în discursul său despre Starea Naţiunii în Adunarea Federală (parlamentul bicameral) ca acestea pot atinge viteza de 20 Mach, adică de 20 de ori viteza sunetului (1 Mach echivalând 1.224 km/oră) şi ca pot ocoli si depăşi orice sistem de apărare antirachetă din prezent, gratie caracteristicii revolutionare de nu mai avea o traiectorie balistica, clasica. La ora actuală, Occidentul isi concentreaza analiza si contracararea asupra dronei “Poseidon” cu tehnologie nucleară. Recent, media ruse au anunţat că acest sistem de arme este în curs de testare şi două submarine echipate cu drona “Poseidon” vor intra în dotarea Flotei Rusiei din Pacific. Cu toate acestea,  expertul militar rus Aleksei Leonkov consideră că într-un eventual conflict rachetele vor deţine supremaţia.

Într-un studiu publicat în săptămânalul armatei ruse “Zvezda”, Leonkov a prezentat un calcul potrivit caruia pentru distrugerea întregii populaţii a Statelor Unite ale Americii, Rusia ar avea nevoie doar de zece rachete balistice intercontinentale RS-28 “Sarmat” (“Satan 2” în codificarea NATO). In acest sens, el pleaca de la efectele celor doua bombe atomice lansate de SUA asupra oraselor civile Hiroshima si Nagasaki din Japonia, pe care le pune intr-un raport de comparatie cu efectele enorm multiplicate ale rachetei “Sarmat”. In opinia mea de expert politico-militar, cred ca ar fi nevoie de mult mai putin, de doar o cincime din numarul de rachete calculate de Leonkov. Militar, doar doua rachete nucleare rusesti “Sarmat”, lansate asupra a doua orase din SUA, la paritate cu cele japoneze, lovite de cele doua bombe atomice americane, vor fi suficiente sa distruga New York si Washington, centrele financiar si politic din care jewmericanii s-au urcat in capul Americii precum paduchii. Politic, reactiile vor fi precum unele din cele avansate in social media, la aflarea calculului lui Leonkov: Nimeni nu va plange! Restul va fi facut de altii.

https://www.antena3.ro/externe/un-expert-rus-a-calculat-de-cate-rachete-satan-2-ar-avea-nevoie-moscova-pentru-a-distruge-sua-505782.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: