Exterminarea culturala a briteuropenilor: Tribalisti intunecati, invadatori ai polului de comanda din Marea Britanie, introduc lectii de sodomie in scoala. Sodomizarea cu mijloace educationale institutionale, o repetitie a dramei extinctiei amerindienilor

Scoala in Marea Britanie/ Foto: Wikimedia Commons – Lewis Clarke

Unele pete intunecate  de pe harta culturala a civilizatiei incep sa se innegreasca tot mai mult. Cine ar fi crezut ca briteuropenii sunt planificati sa impartaseasca soarta amerindienilor?! De aceasta data, nu cu mijloace fizice brutale, ci moderne, mai “soft”, cum se spune in spatiul anglo-saxon, care insa vor avea aceleasi efecte letale, care incep cu amortirea si amnezia culturale si se termina cu extinctia culturala, identitara.

Oare ce altceva decat extinctia identitara inseamna moartea culturala a unui popor? Identitatea se pastreaza si se perpetueaza prin cultura, obiceiuri, traditii, religie, aceasta din urma avand cea mai mare pondere si cel mai modelator rol in orice cultura. Oare nu sclavi, nestiutori, sunt cei carora li s-a ucis identitatea culturala?

Oare nu sclavi au fost europenii britanici care si-au varsat sangele in cele doua razboaie mondiale? Oare nu sclavi au fost pilotii britanici din RAF, care au murit  pentru supravietuirea unei puteri oculte, non-britanice si non-europene, cuibarite in structurile de putere ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord?

Oare cultura poporului britanic nu a inceput sa fie imbolnavita si ucisa lent cu mult timp inainte, cand fabrica de dumnezei si sfinti a tribului invaziv – despre care s-a spus, observandu-i-se comportamentul primitiv ca i-ar fi stat mai bine in Nigeria sau Madagascar -, i-a impus un grasan plin de pofte lumesti, Luther, ca “Iisus”? Oare nu incontestabile si scandaloase sunt, acum, asalturile rasiste pana si asupra Coroanei UK, debritanizarea si dezeuropenizarea Familiei Regale prin schimbarea compozitiei si naturii sale rasiale? (mezalianta dintre printul Harry si afroamericana Rachel Meghan Markle).

Uncle Sam/ Sursa: Wikipedia

Oare nu este de o evidenta ca intre zi si noapte ca britanicii sunt folositi unii impotriva altora, prin interpusii non-britanici din guverne si institutii? Oare cei care se lasa folositi, ori sunt inconstienti de acest fapt, nu sunt ca tulpina pe care se urca daunatorii spre fructele coroanei, uscand in cele din urma intregul copac?

Nu cumva cu o astfel de uscaciune este amenintat poporul britanic? Nu este destul de vizibil procesul tendentios de debritanizare si dezeuropenizare la care acesta este supus, prin migratia geopolitica si Brexitul geopolitic? Proiectul de sodomizare prin obligativitatea (cine te poate obliga impotriva fiintei si naturii?) unor cursuri de “educaţie sexuală” în şcolile din Marea Britanie, incluzand LGBT, relaţiile homosexuale şi identitatea transgender, este bomboana pe coliva extinctiei culturale.

A aparut totusi un inceput de speranta si de salvare. Proiectul sodomiei prin scoala a stârnit un vartej de nemulţumire în rândurile părinţilor cu convingeri religioase şi ale reprezentanţilor şcolilor cu profil religios, care doresc ca aceste unităţi de învăţâmânt să fie exceptate de la noile norme ale regulamentului şcolar.

Homosexualizarea prin cursuri scolare pentru elevii de peste 12 ani va începe din septembrie 2020, potrivit noului regulament publicat luni. Copiii britanici vor putea să înveţe despre relaţiile dintre parteneri de acelaşi sex înainte de a împlini 12 ani şi vor afla că „stereotipurile” bazate pe gen şi sexualitate pot fi „vătămătoare”. E limpede si de luat atitudine politica si civica, ca cei care sustin ca natura si normalitatea sunt seterotipuri sunt ei insisi vatamati, si inca grav, la cap.

Cine sunt persoanele care isi indreapta indexul ca de “Oncle Sam” catre poporul britanic, pentru a-i impune homosexualitatea? Ele sunt niste unitati individuale, infinitezimale in raport cu unitatea globala a poporului britanic. Aceasta evidenta indreptateste la respingerea sodomiei organizate educational, ea da sanse invincibile de reusita. Trebuie numai incercat, inclusiv prin apararea identitatii culturale in strada. Impostorii trebuie dati jos, sistemul resetat, tribalii de provenienta exportati.

Un adept al homosexualizarii scolare este Damian Hinds, Secretar pentru Educaţie. El a declarat ca educaţia sexuală “trebuie să se bazeze pe o înţelegere fermă şi o preţuire a relaţiilor pozitive, pe respectarea celor din jur, încă de la vârsta şcolii primare”. Ce vorbesti dom’le maimutoi homosexual, cat respect ai pentru britanici, care sunt un popor european si crestin? Asa-i ca nu mai mult ca pentru o colonie?  

O alta persoana cu aere coloniale antibritanice, de parca ar fi slujbasa unei administratii coloniale, colonia fiind Marea Britanie, este Amanda Spielman, directoarea Ofsted, un departament al Guvernului, care inspectează şcolile din Marea Britanie.

Ea a stupefiat si indignat prin declaratia că toţi copiii ar trebui să înveţe că relaţiile între parteneri de acelaşi sex sunt “normale”. “Normale” in ce trib sau pe ce planeta? Aceasta profeta a homosexualizarii apartine vreunui trib cu creierele spalate si indoctrinate cu doctrina apartenentei la o rasa extraterestra, menita sa-i cucereasca pe pamanteni, cum le impuie mintile o ideologie rabinica?

Concluzia de netagaduit e ca religia si cultura traditionale, originare si originale ale poporului britanic sunt subminate de o secta politica restransa, fara suport istoric si popular. In apararea ei, i se va raspunde probabil cu subminare si revolta. Vartejului social i se vor alatura, mai devreme sau mai tarziu, elemente din suprastructura oficiala de putere, lucide si constiente de autenticitatea originii si culturii poporului european britanic, si de clivajul de neimpacat dintre varful politic si masa populara. O zicala care da fiori reci oricarui colonizator este mereu actuala: „Nu de revolta de eliberare imi este frica, ci de pretorianul care devine erou al eliberarii.”

https://www.hotnews.ro/stiri-international-22998855-marea-britanie-cursurile-obligatorii-educatie-sexuala-informare-lgbt-starnesc-nemultumire-randul-comunitatilor-religioase.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: