Ingrijorari internationale: Copiii migranţi neînsoţiţi locati in Statele Unite departe de ochii lumii, in spatii inchise, militare, pot fi supusi unor abuzuri inumane

Pentagon (Wikipedia)

Intentia administratiei Trump de a gazdui 5.000 de copii migranţi neînsoţiţi în facilităţi militare starneste ingrijorari internationale. SUA au proasta reputatie de a fi un taram al politicilor fara scrupule, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a-si impune unilateralismul si globalismul. Aici au fost puse bazele ideologice ale spalarii creierelor si radicalizarii prin teoria “conflictului civilizatiilor” a lui Samuel Huntington, care hraneste violenta politica a terorismului international.   

Temerile internationale privind soarta unor copii migranti in spatii inchise au si alte surse. In SUA se afla cea mai mare baza oculta de organe si sange umane pentru nevoile de transplant sau transfuzii ale elitei jewmericane si armatei americane, laboratoare de experimente medicale de tip nazist “Mengele”. Despre evreul globalist David Rockeffeler, care a murit la aproape 102 ani, in 2017,  exista o documentare infioratoare privind numarul de inimi, ficati, rinichi si alte organe umane si cantitati de sange tanar, smulse altor vieti pentru a-l tine pe el in viata, motiv pentru care a fost asemuit cu o reptila sau jivina.

Dar sacrificiile umane ritualice sataniste si sodomiile pederastice si homosexuale nu sunt pe ultimul loc. Insa cea mai mare ingrijorare internationala este legata de posibilitatea ca acesti copii nevinovati si manipulabili sa devina un rezervor  de bombe umane. Aceste riscuri sacrilegice sunt mai mici pentru Europa si Orientul Mijlociu, unde se stie cam ce le poate capul evreilor samuelnici huntingtonisti. Ele sunt insa o mare primejdie pentru spatiile asiatic-pacific si latino-american. Mai cu seama pentru cel de-al doilea cadru geopolitic, unde neotrotkismul evreo-terorist cunoaste o recrudescenta aidoma celei care a sclavizat iudaist Rusia precomunista si comunista. Indicatorii certi ai acestor prezente putrefiante si sclavizante sunt violentele civile si jafurile pe scara larga (Brazilia, Mexic), narcomania banditeasca (Columbia) si sabotajele pentru haos si subjugare (Venezuela). Unde sunt agenti trotkisti, exista violenta. Fie si numai aceste cateva file din istoria criminala si inumana a globalistilor, care vor sa subjuge Lumea, indeamna la prudenta si dezaprobare fata de proiectul SUA de a-i desparti pe copiii migranti de parintii lor si a-i duce in spatii inchise, militare, departe de ochii lumii. Avertizati si denuntati, pentru a nu mai face rau si a trimite bestia in neantul de unde a venit!      

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23016096-sua-administratia-trump-doreste-gazduiasca-5-000-copii-migranti-neinsotiti-facilitati-militare.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: