„Constantinopol” si „suprematia alba”, pretexte de laborator geopolitic pentru globalism terorist: „Marea inlocuire” e o versiune a „Conflictului civilizatiilor”

Istoria conflictuala a relatiilor dintre Islam si Crestinism a ramas pentru totdeauna in urma. Ea a fost rezultatul unei intrigi ideologice si politice terte, care in final a slabit ambele religii – care sunt a doua si respectiv prima din lume ca influenta monoteista si numar de credinciosi – si a decazut civilizatiile lor.

In pofida tertelor tentative de a prinde din nou Islamul si Crestinismul in vechea capcana a adversitatii bilaterale autodistructive, apropierea si reconcilierea dintre cele doua religii sunt pe curs ascendent si in centrul noii epoci. Teoria “conflictul civilizatiilor” si, mai nou, derivata sa “marea inlocuire” sunt intrigi si diversiuni politice esuate, care pun in garda impotriva oricaror tentative cu acest scop. Crestinismul si Islamul sunt pe calea “armoniei civilizatiilor” lor, prin respingerea preventiva si determinata a ostilitatii si unilateralismului si afirmarea neabatuta si constructiva a complementaritatii si multilateralismului.

Duelul verbal dintre Ankara si Tel Aviv, de dupa masacrul terorist din Noua Zeelanda, a zgandarit nepermis o rana a trecutului, dintre Islam si Crestinism, legata de Istanbul si Constantinopol. Foarte probabil, scopul politic a fost sau este recrudescenta dezbinarii istorice dintre cele doua religii. De aceasta data, aripa intrigii terte a incercat, fara succes, cu efect bumerang de adancire a decredibilizarii, sa asmuta crestinismul ortodox asupra islamului turcesc. Ciudata si iscatoare de mari suspiciuni a fost coincidenta relativa dintre doua “manifeste”, din surse aflate la o departare de 16 000 Km  una de alta:

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/03/18/erdogan-il-acuza-pe-fiul-lui-netanyahu-ca-face-aceleasi-declaratii-ca-atacatorul-din-noua-zeelanda–276410

Erdogan crede ca atacul terorist asupra a doua moschei din Christchurch, soldat cu 50 de morti, a vizat Turcia si Islamul. Raspunsul corect si complet, pe baza analizei mesajelor de tip “schije” care au lovit in corpurile celor doua religii, desi in mod diferit, este ca tintele operatiunii teroriste au fost deopotriva Islamul si Crestinismul. Islamul a fost lovit fizic, prin uciderea de credinciosi in timpul rugaciunii. Crestinismul a fost tintit ideologic, prin defaimare religioasa si rasiala, de catre un personaj indelung motivat si minutios pregatit, care si-a autoatribuit religia de “crestin ortodox” si politica de „adept” al unei miscari brune a asa-zisei „suprematii albe” (o inventie a globalistilor).

https://www.mediafax.ro/externe/erdogan-sustine-ca-atentatul-din-noua-zeelanda-a-vizat-de-fapt-turcia-am-fost-aici-de-1000-de-ani-si-vom-fi-aici-pana-la-apocalipsa-17936490

Atata timp cat teroristul australian Brenton Tarrant ramane intr-un cerc vicios, al propriilor mesaje si acte si al contextului neozeelandez, in care pana si campul simbolic (Christchurch) a fost parca special ales, va fi imposibil ca justitia internationala si opinia publica mondiala sa afle adevarul. Orice se poate spune despre atac si atacator. Deja de corpul evenimentului au fost agatate atatea mesaje unilaterale incat totul pare croit cu mult peste mintea si puterile unui individ. Solutia garanta a judecarii impartiale, aflarii adevarului gol-golut, pronuntarii unei sentinte drepte si efectuarii reale a acesteia este judecarea cazului de catre un Tribunal International al Terorismului. Altfel, va fi cu neputinta de aflat adevarul  despre cum de a fost posibil ca o crima in masa sa se desfasoare netulburata, ca autorul sa-si mediatizeze linistit faptele si manifestul pe Facebook. Legatura, cel putin semantica, dintre cele doua locuri in care s-a facut vorbire instigativa despre “Constantinopol” si Instanbul ar putea sa fie neintamplatoare. Un singur lucru este in afara de orice indoiala: teoria „Marea inlocuire”, care ii este pusa in cont lui Tarrant, este o alta versiune, adaptata, cu noi chipuri si nume si prenume, a teoriei globalist-hitleriste despre „conflictul civilizatiilor” (Samuel Huntington, SUA). Altfel spus, Christchurch si Noua Zeelanda sunt doar filiale ale corporatiei mama a terorismului global.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: