Conferinta AIPAC: O pavoazare hitlerista

Conferinta AIPAC

Subconstientul este irepresibil, nu poate fi cenzurat. Scapate de sub cenzura, eclatarile lui exprima gandirea pura, adevarata. Prima eclatare de subconstient politic am vazut-o in SUA cand fostul presedinte afroamerican Barack Obama a fost primit in Congres cu ridicari cultice in picioare, osanale puternice si aplauze indelungate, dupa modelul iudeo-comunist.

O a doua eclatare de subconstient politic jewmerican am vazut-o la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), din SUA, unde pavoazarea salii reuniunii amintea de stilul hitlerist, cu drapele desfasurate pe lung, de sus si pana jos, aplicate pe frontoane si fundaluri.

Speculatiile reactive la ceva atat de evident au fost ca AIPAC ar fi de fapt un partid deghizat, in esenta aidoma celui hitlerist (NSDAP), care in interior ii narcotizeaza pe americani si-i inroleaza la interesele suprematiei  evreiesti, iar in exterior promoveaza o politica globalista, de dominatie evreiasca prin unilateralism si unipolarism.

W: Reichsparteitag 1935 – NSDAP

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: