Complicitate flagranta intre platforme americane de comunicare si terorism: Francezii musulmani dau in judecata Facebook si You Tube pentru propagarea live a atacului din Christcurch (Noua Zeelanda)  

Atac la Christchurch (cf.Twitter)

Companii de comunicare globala din SUA se manifesta ca voci ale terorismului globalist. Consiliul Francez al Credinței Musulmane (CFCM) acuză Facebook și YouTube de complicitate propagandistica la diseminarea live sau de inregistrari de atacuri si mesaje teroriste, care încurajează acest flagel globalist.

ONG-ul musulman francez va acționa în justitie Facebook și YouTube, pe care le acuza cu probe flagrante de incitare la violență prin permisiunea de afișare și distribuire pe platformele lor a  filmării masacrului de la Christchurch. CFCM acuza cele două companii de complicitate la propaganda care încurajează terorismul și afectează demnitatea ființelor umane.

Confruntate cu probele filmarilor, care încă pot fi găsite pe Facebook, Twitter sau pe YouTube, dar și pe Instagram sau Whatsapp, cele două companii de comunicare americane au refuzat să comenteze situatia care le incrimineaza. Masacrul de la două moschei din Noua Zeelandă, din 15 martie, a fost transmis live pe Facebook timp de 17 minute, apoi copiat și distribuit pe alte platforme sociale. Facebook susține că a încercat să șteargă mii de copii ale acelui videoclip, dar adevarul o contrazice.

 https://www.hotnews.ro/stiri-international-23052652-musulmanii-francezi-intenteaza-proces-impotriva-facebook-youtube-din-cauza-transmisiunii-live-christchurch.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: