Facebook segmenteaza rasismul, provocand riscuri de confuzie si autodesfiintare: Interdictiile privind “suprematismul”, “separatismul” si “nationalismul” pretins “albe” frizeaza politicile absolutiste evreiesti

 

Segmentare rasista, autoexclusiva: Facebook interzice “naţionalismul alb”

Speculatiile jewmericane si-au atins nu numai limitele, dar au intrat si in contradictie cu ele insele. Arareori iti este dat sa intalnesti o politica de companie precum Facebook care sa atenteze la propriile baze, provocand grave riscuri de confuzie si chiar de autodesfiintare. Noua politica a retelei de socializare a evreului american Mark Zuckerberg interzice “suprematismul”, “separatismul” si “nationalismul” pretins “albe”, din care se autoexclude, pe toate platformele sale, inclusiv pe Instagram.

Confuzia pe care evreul Zuckerberg o induce in opinia publica internationala este legata de intrebarea negativa “Nu mai apartin evreii rasei albe?”, cu raspuns sugerat negativ. S-ar parea ca noua politica a Facebook ar tinti europenismul, dar nu o poate face fara a prejudicia sau chiar rani si atlantismul, popoarele Europei si Statelor Unite apartinand rasei albe si religiei crestine. Oricine va privi la evreii americani si israelieni, incepand de la primii presedinti si respectiv premieri, inclusiv la familiile Trump, Netanyahu si Clinton, ori la cea a lui Zuckerberg “autodefaimatorul”, care toti sunt albi, va fi suficient sa se convinga fara nicio urma de indoiala de eclipsa de ratiune a conceptiei facebook-iste ca evreii nu ar fi albi.  

Deasemenea, oricine va rememora declaratiile ultranationaliste ale lui Trump si Netanyahu, unilateraliste in forma si continut si ostile multilateralismului, va afla cele mai absolutiste si pure expresii ale nationalismului negativ, care este dat de sovinismul doctrinar si razboiul de agresiune, pentru acapararea de teritorii si resurse de la alte natiuni, al caror nationalism de aparare, existentialist si suveranist este cel bun, necesar si de sustinut, prin rezolutii internationale si drept international. Cat priveste suprematismul financiar-bancar si economic al evreilor, care s-a concretizat in finantarea a doua razboaie mondiale, a zeci si sute de razboaie locale si in ordini mondiale postbelice, este de o evidenta incontestabila, care face inutila orice alta demonstratie. Segmentarea rasista a suprematismului, separatismului si nationalismului, din care inabil si fara argumente valide sunt exclusi evreii, nu va face decat sa sape la temeliile credibilitatii Facebook si sa-l impinga spre autodesfiintare.  

http://stiri.tvr.ro/facebook-interzice-nationalismul-alb_843416.html#view  

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: