Alegeri europene si nationale: Natiunile nu vor mai pemite ca globalismul sa speculeze ostil democratia binara de tip putere-opozitie a sistemului politic din tarile lor

Imaginarul individual sau de grup restrans zamisleste, uneori, monstri. Da, va fi o batalie electorala a romanilor pentru Romania, in urma careia establishment-ul si statu-quo-ul se vor schimba. Este evident ca narativele politice nu mai au nicio legatura cu realitatea.

Probabil culorile politice ale presedintiei si guvernului vor fi aceleasi (ca in SUA, dar fara unificarea celor doua institutii si functii, ci prin renuntarea la decalarea alegerilor prezidentiale si parlamentare) sau se vor schimba intre ele, comparativ cu situatia actuala. Blocajele institutionale au devenit amenintatoare pentru perspectiva Romaniei nationale, ceea ce este inacceptabil.

Este de neadmis ca globalismul sa se insinueze in democratia binara a sistemului politic, care este impartit in putere si opozitie, si sa transforme acest raport intr-unul destructiv, care sa permita luarea in stapanire de catre cercuri endogene sau exogene ostile (cf. divide et impera).

http://www.contributors.ro/editorial/batalia-pentru-romania/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: