Curatarea de influentele sodomice si imorale: Islamul si Sharia, spre puritatea izvoarelor traditionale. Lapidarea si mutilarea pentru Lgbt, adulteri si hoti

Sustinator al homosexualilor, adulterilor si hotilor: George Clooney isi proiecteaza credinta asupra Islamului/ Foto: evz.ro

Islamul si Sharia incearca sa regaseasca puritatea pierduta a celei de-a doua mari religii monoteiste a Lumii. Mari lideri spirituali si juristi ai Islamului cred ca fenomenele de anomie – sodomie, imoralitate, terorism etc. – cu care se confrunta religia lor se datoreaza unor influente straine, cu carea aceasta a fost contaminata de catre falsi predicatori islamici.

Cel mai cristalizat curent de opinie este ca virusii “islamici” anti-islamici au fost si sunt raspanditi de vectori geopolitici ai unilateralismului si unipolarismului global. El se bazeaza pe probe si dovezi incontestabile, privind falsi imami si false scoli coranice, care au o finantare non-islamica, cu bani “blestemati”, si nu au autorizare si acreditare din partea autoritatilor religioase ale statului de rezidenta. Scopul urmarit de catre agentii non-islamici de influenta fals islamica este ca, pornind de la infestarea unei mici si periferice parti a Islamului, sa creeze un fals centru, prin care sa preia controlul asupra Islamului.   

Un inceput al curatarii Islamului de influentele sodomice si imorale, ale caror origini sunt explicite in textele biblice, vechi-testamentare, apartine sultanului Bruneiului, care a introdus pedepsele de lapidare, biciuire, taierea mainii si a piciorului pentru homosexuali, adulteri si hoti. Aceste pedepse coranice sunt parte a actualizarii unui nou cod penal bazat pe Sharia, care vor intra in vigoare de la 3 aprilie. Sultanul Hassanal Bolkiah – pe tron din 1967 – a prezentat noile norme ca pe “ o mare realizare”. Oganizaţia evreiasca Amnesty International a criticat insa cu vehementa noul cod penal islamic al Bruneiului.  

In aceiasi arie revelatorie ca sursa si influente, la aceste reglementari din interiorul Islamului, care nu privesc nicio alta religie, a reactionat actorul evreu american George Clooney, care apartine religiei iudaice. Inspirat in mod evident de catre Donald Trump, de la care a preluat modelul sanctionatoriu unilateralist, George Clooney s-a declarat impotriva legilor islamice anti-Lgbt si a instigat la boicotarea hotelurilor apartinand Bruneiului. Clooney, care risca sa ramana un actor de nisa etnica, rasiala si religioasa, a cerut boicotarea hotelurilor care au legături cu sultanul, si care sunt prezente peste tot în lume.  

“De fiecare dată când ne cazăm, ţinem conferinţe, sau cinăm într-unul din aceste hoteluri (ale Bruneiului), trimitem bani direct în buzunarele persoanelor care aleg să lapideze, să biciuiască până la moarte, să mutileze proprii cetăţeni pentru faptul că sunt gay, sau acuzaţi de adulter sau furt”, a vituperat George Clooney, aproape ca o clona a lui Donald Trump. Reactia evreului actor a starnit la randul ei o furtuna de reactii. Vrea Clooney sa impuna Islamului niste caracteristici care apartin in mare parte religiei actorului? Trecand cu indulgenta peste chestiunea cu homosexualii, care se afirma ca una de prozelitiune politca, ce vrea sa spuna Clooney prin partinirea adulterilor si hotilor, ca este de acord cu aceasta subcultura a imoralitatii?!  

https://evz.ro/george-clooney-sultanul-lgbt.html

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: