Legea de fier a reciprocitatii: Apararea impotriva unilateralismului si a disproportiilor acumulate ostil, in scop de control

Scoli, licee, universitati si/sau fundatii neromanesti… In Romania!… Cum vine asta?! N-am auzit de sorosism si gulenism?!

Chiar vrem sa pierdem avantajul competitiv de europenism, ca est-europeni, comparativ cu vest-europenii, uitand ca primul „Soros” a fost Marshall?

Inca n-am priceput ca educatia si cultura nationale sunt tinte ale globalismului? Ca atacurile insidioase ale globalistilor asupra educatiei si culturii oricarei natiuni urmaresc sa le imbolnaveasca, ca pe niste fructe pe care din sanatoase sa le faca viermanoase?

Am uitat de proverbul popular ca e suficient un mar stricat pentru a strica un intreg paner cu mere? Repetam cu educatia si cultura aceeasi greseala facuta cu religia, care a fost sectarizata ostil, de catre triburi straine?

Guvernele romanesti nu cunosc regulile reciprocitatii? Reciprocitatea e simpla ca buna ziua, mai simplu nici nu se poate: Daca tu faci institutie la mine, fac si eu aceeasi institutie la tine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: