Manipulare jewritanica de tot rasul: Video cu soldaţi trăgând în portretul liderului laburist Jeremy Corbyn

Portretul liderului laburist Jeremy Corbyn, tinta de tragere a unor militari britanici

Cand manipulatorii globalisti nu stiu ce sa mai inventeze pentru a-si mentine influenta si controlul, apeleaza la ceea ce stiu cel mai bine: amenintari teroriste. Aceasta ar fi partea soft, cea hard fiind punerea amenintarii teroriste in aplicare. Este evident ca filmulete, circulate pe retele de socializare, cu lideri politici ale caror imagini sunt impuscate de catre soldati, sunt produse de laborator.

Intre inregistrarile video sau transmisiile live de atacuri teroriste si cei care le dau verde la postari si distributii pe platformele lor de comunicare globala, cum sunt cele ale jewmericanului globalist Mark Zuckerberg, exista o legatura de culise si scena de necontestat, probata cu regularitate la orice eveniment terorist din lume. Dupa masacrul de la Christchurch (NZ), retelele de socializare circuleaza acum un film cu soldati britanici care trag in poza lui Jeremy Corbyn, liderul opozitiei laburiste din UK.

In inregistrarea video, de 25 de secunde, apar patru soldaţi britanici care trag cu arme de mână asupra unor ţinte plasate la aproximativ 12 metri, între care un portret al lui Jeremy Corbyn. Filmarea ar fi fost facuta la Kabul, in Afganistan, unde militarii britanici se afla in misiune. Mesajul sugerat ar fi ca armata de expansiune britanica ar fi impotriva venirii la putere a lui Jeremy Corbyn (69 de ani), autodeclarat pacifist si criticat de catre dreapta ca fiind marxist. Insa zicala unde dai si unde crapa nu este niciodata mai nesigura ca in perioade de criza, cum este Brexit. Globalistilor par sa fi inceput sa le fie teama de propria filosofie corupatoare din epoca de expansiune, potrivit careia printre pretorieni exista intotdeauna o veriga slaba. Nici soldatii britanici, masa de executie a globalistilor, nu mai sunt ce au fost odata. Constiinta lor militara ca vietile si sangele le sunt folosite pentru perpetuarea puterii si bogatiei, transmise ereditar, catorva familii globaliste, nu a fost nicicand  mai acuta. Cu o monarhie debritanizata, derasializata, mulatrizata, care inceteaza sa mai fie reprezentativa pentru spiritul britanic, si o natiune si o tara debritanizate si dezeuropenizate, viitorul nu mai suna bine pentru Marea Britanie.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/04/03/marea-britanie-ancheta-dupa-o-inregistrare-video-cu-soldati-tragand-in-portretul-liderului-laburist-jeremy-corbyn–285766

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: