Globalismul, noi crime împotriva umanităţii: Explozii cu sute de victime în Sri Lanka. Nevoia unei soluţii active şi globale. Lumea trebuie să-şi apere avuţiile de lăcuste şi şobolani. Cuiburile din diaspore

Explozii teroriste în Sri Lanka / FOTO: Captură YouTube

Globalismul criminal a insangerat o noua zi, de Paștele catolic. Intr-un lant de explozii in biserici și hoteluri din Sri Lanka au murit 138 de persoane si peste 400 au fost rănite:

http://stiri.tvr.ro/explozii-in-biserici–i-hoteluri-din-sri-lanka–cel-putin-138-de-morti–i-peste-400-de-raniti_844349.html#view

Aceste crime impotriva umanitatii, care lovesc in toate culturile si religiile, sunt cu autor ideologic si istoric cunoscut si dovedit. Din pacate, Lumea nu le va putea opri doar prin reactii de condamnare pasiva.

Este nevoie ca natiunile sa-si concerteze eforturile pentru a gasi o solutie activa si totala impotriva globalismului criminal si jefuitor. Natiunile trebuie sa-si apere culturile si avutiile de lacuste si sobolani.

Se stie deja, cu probe, ca exista diaspore specifice care sunt adevarate cuiburi ale agentilor teroristi ai globalismului. Curatarea acestor cuiburi de agenti globalisti, destramarea retelelor lor si obturarea canalelor de circulatie si acces spre avutiile natiunilor ar fi un bun inceput, asteptat, legitim si necesar.

PS/NB: Bilantul ritualului sacrificial uman anticrestin din Sri Lanka a ajuns la cifre monstruoase: 207 morţi şi peste 450 de răniţi (poliţie). Apara-ne!, Doamne!, si nu lasa nepedepsite aceste crime abominabile ale globalistilor, care pe ei se vor stapani si pe toti oamenii ii vor sclavi. Toata suflarea pamantului trebuie sa se uneasca, fara odihna si crutare, impotriva onirismului demonic al globalismului.

Atentate în Sri Lanka: Bilanţul victimelor a crescut la 207 morţi şi peste 450 de răniţi (poliţie)

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/04/21/atentate-in-sri-lanka-bilantul-victimelor-a-crescut-la-207-morti-si-peste-450-de-raniti-politie–296119

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: