Cresterea si descresterea iudeo-globalismului: Doua cazuri de non-evrei care au slugarit aiurea evreismul

Discursul politic international despre “comunism” a fost partial eronat si eludant, deoarece a fost si este vorba despre iudeo-comunism. La fel se intampla si cu “globalismul”, cand de fapt el este iudeo-globalism. Astfel de inexactitati manipulatoare au facut si inca fac posibile adevarate drame ale unor imigranti din SUA care au cazut prada racolarii lor ca spioni in slujba jewmericanismului.

Otto Warmbier/ Captura YouTube

Primul caz este al unui fost student american, Otto Warmbier, care a fost trimis de evrei sa-i spioneze si saboteze pe nord-coreeni. Tanarul american de 22 de ani nu avea mutra de evreu (v. si recentul scandal privind caricaturizarea lui Iuda, sub forma unei papusi cu perciuni si nas mare, care e lovita cu batele, decapitata si incendiata, dintr-un obicei de Paste, din localitatea Pruchnik, din sud-estul Poloniei).

Dupa profilul rasial si dupa nume, tanarul, care a fost trimis bolnav in misiunea de spionaj in Coreea de Nord, un alt indiciu de rasism evreiesc cinic, a avut ca stramosi imigranti albi, europeni, poate chiar germani. Fiind arestat de catre nord-coreeni, el a fost internat in spital, unde a primit cele mai bune si indelungate ingrijiri medicale. Boala fiind incurabila, detinutul a fost eliberat din motive umanitare si trimis inapoi in SUA, unde a si murit la scurt timp. Un sacrificiu pe altarul intereselor iudeo-globaliste.

La eliberarea spionului detinut bolnav, in 2017, autoritatile nord-coreene au insistat ca SUA să semneze un angajament de plată a spitalizarii, potrivit cutumelor in materie din toata lumea. Factura de spitalizare a studentului Warmbier s-a ridicat la suma de 2 milioane de dolari, dar SUA refuza sa plateasca si sa-si onoreze angajamentul de plata. Inca un indiciu ca evreii nu platesc pentru non-evrei.

Joseph Yun/ Foto: rfa.org

Al doilea caz este al lui Josph Yun, fost reprezentant special pentru Coreea de Nord al Departamentului de Stat, care a mers la Phenian în iunie 2017 pentru a-l aduce acasă pe Warmbier. El a semnat angajamentul de plata pentru spitalizarea fostului student american, fost spion detinut in Coreea de Nord. Potrivit profilului rasial, indubitabil Yun nu este evreu, ci coreean. Chiar daca prenumele de Josph este frecvent la evrei. Dar si Moise a fost print egiptean si a fost spalat pe creier ca era evreu.

Drama lui Josph Yun este alta, ca un coreean a fost folosit impotriva coreenilor, contra poporului sau si religiei sale. Aceasta practica tradatoare si blasefemiatoare este regula pentru evrei, de a-i folosi pe imigranti impotriva neamurilor lor si credintelor stramosilor lor.

Revelatia pacatelor tradarii si abjurarii vine intr-un tarziu pentru orice autor al acestora. Pentru unii, chiar foarte tarziu, cand nu mai e loc si timp pentru rascumparare, cand ei sunt in pragul reintalnirii cu parintii si stramosii lor.

Probabil ca “revelatia” pacatului a venit pentru Josph Yun cand a fost inlaturat din pozitia diplomatica. Aflat la varsta de 65 de ani, pentru Yun a inceput timpul meditatiei si al remuscarilor. Va afla calea spre rascumpararea pacatelor de tradare si abjurare?

O concluzie de maxime generalitate si invataminte e ca globalismul nu a crescut prin fortele proprii, pe care nu le are, ci pe seama celor care s-au lasat folositi. Procesul invers al globalismului, de decadere, care e in curs, se datoreaza globalitatii care nu se mai lasa folosita.

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23110561-tupeu-incredibil-regimului-kim-jong-trimis-sua-factura-2-mil-dolari-pentru-spitalizarea-studentului-american-torturat-predat-americanilor-coma.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23103777-video-polonia-congresul-mondial-evreiesc-denunta-reluarea-unui-ritual-pasti-deschis-antisemit-manechin-care-reprezinta-iuda-fost-decapitat-ars-pruchnik.htm

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: