Intunericul vine de la Apus: Vor ajunge coate goale si rupti in fund daca nu se vor integra in cultura muncii

Mamaia: Cetăţean britanic, cercetat de poliţişti după ce în apartamentul închiriat au fost găsite droguri

Nu am uitat si nu trebuie sa uitam turismul raufacator al jurnalismului britanic de tip Ramsay. Jurnalistul de la Sky News, al carui nume a murdarit infamant breasla sa, a venit in Romania sa ne puna “bine” in ochii lumii prin falsuri si inscenari, dovedite, despre romani. Nu a trecut mult timp si, din pacate, mediul social ne-a fost din nou poluat cu doze raufacatoare, aduse de turismul narcoman, pe filiera apuseana.

La un cetatean britanic, de 23 de ani, aflat intr-un apartament inchiriat in statiunea Mamaia, poliţisti ai IPJ Constanta au depistat că acesta deţinea aproximativ 52 de grame de praf de culoare albă (25 cocaină şi 27 amfetamină), un cântar electronic şi 10 pastile de culoare roz. Drogurile si posesorul se afla in cercetarea procurorilor DIICOT Constanta, intr-un dosar de cercetare penala.

Estul pare sa fie o tinta preferata a turismului narcotic. La inceputul lunii aprilie au fost descoperite sute de kilograme de droguri concentrate, “esuate” pe litoralurile Romaniei si Bulgariei. Imi imaginez ca “lipsurile in gestiune” se afla undeva prin Columbia. Acolo se afla in mod cert baze de isterizare a multimilor pentru petrolul Venezuelei. Sau prin taramuri asemanatoare, unde probabil ca iticii si johnii au controlul total. Numai in acest fel si numai din “raiul” drogurilor acestea pot fi aduse cu sacii sau chiar cu tonele. Cine sunt cei care, la propriu, aduc intuneric halucinogen, depersonalizant si mortal, uneori, sau de dependenta invalidanta, in minti imature ale unor estici? Intrebarea este retorica. Toti cunoastem raspunsul. Dar si viitorul acestor diseminatori: Vor ajunge coate goale si rupti in fund daca nu se vor integra in cultura muncii.

https://www.agerpres.ro/justitie/2019/04/26/constanta-cetatean-britanic-cercetat-de-politisti-dupa-ce-in-apartamentul-inchiriat-in-statiunea-mamaia-au-fost-gasite-droguri–299238

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: