Mutante ale globalismului: Fake news si post-adevar

Fake news-urile si post-adevarurile sunt strans legate, aproape pana la identificare, uneori. Notional si instrumental, ele sunt acoperitoare pentru politicile globaliste. Globalismul este un totalitarism la nivel global, un „regim politic” de ordine mondiala. Sau unipolarism si/sau unilateralism la scara internationala, cum mai disting unele nuante.

Lupta impotriva fake news-urilor si post-adevarurilor este extrem de dificila. Victoriile pe acest front fac diferenta intre activismul simplist si intelectualul complex. Dar si dintre oportunism si devotiune. In ultimul caz, cu costuri personale si familiale. Directia cea buna si metodele adecvate vin din partea intelectualului rasat, vizionar. As spune cu simturi si perceptii subliminale si extrasenzoriale, cu sau fara ghilimele.

Consider ca fake-news-urile si post-adevarurile sunt niste lesbiene ale globalismului. Asta am vrut sa spun prin expresia “mutantele de gen”, dar am evitat sa o fac in titlu. Daca ar fi sa fac un indemn sau sa formulez o deviza pentru dezbaterea de la FET, as spune si scrie fara echivoc: Militanti ai adevarului, nu lasati niciodata ca Lumea sa fie dusa intr-o epoca a post-adevarului!   

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: