Stricator al normalitatii si firii omenesti: Trump sustine ca un candidat homosexual la Casa Alba este “formidabil”. “Inversada” si “imixtiunea” electorala

Dupa un predecesor african, Donald Trump vrea la Casa Alba un succesor homosexual

Este binecunoscut si demonstrat ca doar cel care este asemenea tie, din punct de vedere al normalitatii (care exprima insusiri firesti, obisnuite, intalnite in mod regulat), sub aspect fizico-anatomic si etnico-rasial, poate simti ca tine si iti poate reprezenta interesele in mod autentic in politica statului. Alesul trebuie sa intruneasca cat mai multe din caracteristicile majoritatii, ale poporului indigen, dintre care apartenenta si normalitatea sunt esentiale si obligatorii. Fara indoiala ca un lombrozian sau un provenit nonconform locului ar fi tot atat de nepotrivit ca “ales” precum un extraterestru. De altfel, asocierile, incepand de la cele in partide si pana la cele bazate pe asemanari de stare, se fac in virtutea unor caracteristici specifice, care genereaza interese specifice. Exceptiile minoritare sunt ceea ce sunt, pentru care sunt legi protectiv-existentiale, adecvate si decente.

Scopul central al alegerilor prezidentiale din orice tara este ca in functia suprema din stat sa fie aleasa o persoana normala. Adica, o persoana ale carei caracteristici esentiale sa fie aceleasi sau apropiate ca cele mai frecvente sau covarsitor obisnuite, intalnite la membrii societatii respective.  Aceasta conditie primara de normalitate a candidatilor eligibili este o minima moralia. E premisa de neinselare a poporului alegator si a asteptarile sale. Mai altfel spus, plastic si exemplificativ, la presedintia unei asociatii a consumatorilor de bere nu poate fi ales un abstinent alcoolic sau un nonconsumator de bere. Ori, ca presedinta a unei asociatii a mamelor nu poate fi aleasa o femeie care nu este mama, nu vrea sau nu poate sa fie mama. In astfel de cazuri ipotetice, alesii ar fi necredibili, iar alegatorii ar fi inselati. Evident, la conditia privind autenticitatea reprezentarii se adauga cerintele de personalitate, experienta politica, educatie si cultura privind candidatul in alegerile prezidentiale.  

In politica alegerilor prezidentiale din SUA, cazurile privind incompatibilitatea de eligibilitate si inautenticitatea de reprezentare nu sunt din pacate ipotetice, ci realitati dintre cele mai inacceptabile. Dupa experimentul presedintelui afroamerican, Donald Trump evoca posibilitatea respingatoare a unui presedinte homosexual. Daca atunci a tinut, de ce nu ar tine si acum? este o logica a intinsului coardei, care se poate rupe pe neasteptate. Ruperea evolutiei si mersul spre involutie va avea drept cauza principala homosexualitatea, care va defecta razboaiele SUA. Homosexualitatea unor comandanti si combatanti ai Pentagonului, catre care acesta din urma si-a deschis portile, a provocat o iritare muta spre irepresibil a militarilor normali sexual (heterosexuali). Ea va duce la revolta militara care va fi cunoscuta sub numele de  “Inversada”.

Presedintele Donald Trump a apreciat drept “formidabil” faptul că unul dintre candidaţii din alegerile prezidenţiale din SUA, pretendentul la învestitura democraţilor Pete Buttigieg, este homosexual declarat. Consecintele unui homosexual la Casa Alba vor fi mai grave decat cele rasiste, provocate de catre predecesorul lui Trump. Ele vor lovi in familie, mame, copii, in bazele reproducatoare ale vietii si ale firii omenesti, pentru care militarii albi si heterosexuali mor pe fronturile din Afganistan, Irak, Siria. Sacrificiile lor sunt pangarite si nu mai au sens. Ei nu vor accepta sa primeasca ordine de la un anormal sau sa fie „camarazi” cu anormali. “Inversada” se apropie.

Este greu de crezut ca presedinti ai SUA atat de nefiresti, comparativ cu caracteristicile poporului american indigen, mai sunt rezultatul unor alegeri cinstite si corecte. Sau ca rezultatul comunicat Lumii este cel real. Extrem de probabil, teza „imixtiunii” Rusiei in alegerile din SUA, pe care seful diplomatiei americane Mike Pompeo o „prognostica” si in deceniile urmatoare (poate chiar in tot secolul, sic!), ar putea sa fie una cu rol acoperitor pentru ideea democratica de alegeri libere, de rezultat autentic reprezentativ, nefalsificat. Nu vad niciun alt rost politic al minciunii gogonate despre pretinsa „imixtiune” a rusilor in alegerile americane, in afara celui de a salva aparenta de democratie si de a legitima intermediat rezultatul si alesul.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/05/17/sua-un-candidat-homosexual-la-casa-alba-este-formidabil-considera-donald-trump–309096                 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: