Minoritatea-bibelou, de lux, din Germania se vaietă: “Siguranţa evreilor în Germania s-a deteriorat”. Dar şi a germanilor, la ei acasă, dar minorităţii globaliste nu-i pasă 

Josef Schuster

Sunt stupefiat de aroganta si pretentiile fara acoperire ale evreilor din Germania, de autodislocare preferentiala din mediul german. Crezandu-se probabil deasupra germanilor gazduitori, pentru un motiv care ramane ocult, aceasta etno-minoritate, care se considera intr-o vesnica ospetie, cere sa fie tratata ca un bibelou, de pus in vitrina.

Preşedintele Consiliului central al evreilor din Germania, Josef Schuster, a declarat că siguranţa oamenilor care poartă kippah s-a deteriorat în marile oraşe din ţară în ultimii ani. “De un timp evreii sunt în pericol în unele mari oraşe, dacă sunt recunoscuţi ca fiind evrei”, a afirmat liderul organizatiei evreiesti. “Este binevenit dacă această situaţie este tratată cu mai multă atenţie la cel mai înalt nivel politic”, a cerut el.

Foarte probabil ca Schuster s-a referit la tratarea efectelor, nu a cauzelor. Numai tratarea acestora din urma vindeca boala. Din impacientarea politicianist-etnicista a lui Schuster, mi-a atras atentia expresia “evreii din Germania”. Aceasta din urma mi-a amintit de partidele comuniste, care nu erau nationale, ci erau sectii ale Internationalei Comuniste.

In comunism, erai etichetat “antipartinic” si  “nationalist” daca, un exemplu, in loc de “Partidul Comunist din Germania” ai fi zis “Partidul Comunist German”. Speculatia a aparut si in democratie. Semantica “antipartidism” a fost virata dinspre un partid totalitar spre o minoritate globalista. Daca pe evrei nu-i tratezi ca o minoritate “internationalista”, oriunde s-ar afla, carora orice stat ar trebui sa le poarte o grija speciala, mai presus de grija fata de propriul popor, acuzatia de “antipartinism” devine “antisemitism”.

Sa nu ti se faca parul maciuca si sa nu-i iei la trei, la o asa escrocherie, folosita ca mod de viata?! S-o spunem pe-a drepta, antisemit a fost unul singur, tot de-al lor, care a murit in barlog. De un cinism si mai scandalos a fost presedintele israelian Reuven Rivlin, care a cerut ca Germania sa aiba “responsabilitatea” pentru “bunastarea” evreilor. O asemenea cerinta parazitara este fara precedent in Germania si, probabil, in intreaga Lume.  

“Responsabilitatea pentru bunăstarea, libertatea şi dreptul la credinţa religioasă a fiecărui membru al comunităţii evreieşti germane este în mâinile guvernului german şi ale instituţiilor de aplicare a legii”, a scris Rivlin pe Twitter. Dragilor, fiecare are grija de bunastarea lui si munca este sursa ei. Dar si securitatea si identitatea germanilor au fost grav asaltate de valurile de migranti geopolitici, finantate de jewmericanul George Soros. Insa minoritatii globaliste nu-i pasa.

Pretentiile evreiesti de privilegiere si de situare in afara vietii reale in tara de cetatenie ridica o mare problema de incredere si de loialitate. La un razboi de aparare, contra terorismului ori impotriva catastrofelor climatice, minoritatea globalista nu trebuie sa fie angajata? Sau o diaspora evreiasca incetatenita nu trebuie niciodata sa fie expusa, ci intotdeauna sa fie “aparata” de catre populatia si statul tarii care o incetatenesc?! Cetatenia este sau a devenit o forma fara fond, ori unilaterala, doar cu drepturi si fara obligatii?!

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/05/26/siguranta-evreilor-in-germania-s-a-deteriorat-afirma-presedintele-consiliului-central-al-evreilor-din-germania–314292   

https://www.hotnews.ro/stiri-international-23163638-comisarul-pentru-antisemitism-sfatuieste-evreii-evite-purtatul-kippei-public.htm       

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: