Ordinul lui Klaus Iohannis a fost executat intocmai si la timp: Adversarul politic Liviu Dragnea, condamnat la inchisoare cu executare, in scenariul “instigare”

Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis s-a sters din nou undeva cu independenta justitiei. Ordinul sau a fost executat intocmai si la timp. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Provocarea pentru stabilitate si pentru viitor este din nou imensa. Va reusi Klaus Iohannis sa-si faca siesi bine si rau tarii, cu „mainile” (voturile) electoratului, in alegerile prezidentiale, si ale (institutiilor) statului de drept?  

Momentul politico-justitiar de scoatere din scena a liderului de stanga a fost extrem de bine ales, a doua zi dupa europarlamentare (pe un esec electoral, o alta discutie, care tine de liderologie, propaganda si contrapropaganda). Lovitura a fost naucitoare, cel putin pe termen scurt, pana la alegerile prezidentiale din toamna. Doar prin America Latina mai pot fi vazute astfel de evenimente corupatoare, inspirate si finantate de globalisti, prin care dreapta politica, devenita unealta globalista, se foloseste de justitie pentru anihilarea adversarilor de stanga. Globalistii stiu ca oricat i-ar costa, coruperea liderilor unei natiuni este infinit mai ieftina decat resursele acesteia, pe care au pus ochii sa le jefuiasca, saracind si infometand natiunea in cauza.

De remarcat de catre opinia publica este ca Dragnea nu a fost condamnat pentru o fapta individuala dovedita de mare coruptie, ci pentru o presupusa sau aranjata “instigare”. Acuzatia este extrem de superflua si de susceptibila de inscenare politica. Ea este imposibil de sustinut, o baza reala pentru care sentinta va fi inacceptabil sa ramana definitiva si executorie. Din aceasta cauza, e foarte probabil ca scenariul condamnarii cu executare urmareste crearea manipulativa a unei “emotii colective”, pana dupa alegerile prezidentiale, pe care Iohannis sa se catere in pozitia de candidat “invincibil”, pentru a ramane inca cinci ani la Cotroceni. Oare din nou, Klaus Iohannis se va ospata imparateste cu tapul ispasitor, din 2019, si va bea din acelasi vechi urcior cu care, din 2014, merge dupa apa?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: