Paradoxul globalist si Inversada: Armata Albilor, laudata de Trump ca “redutabila”. Albii americani sunt folositi sacrificial de catre jewmericani si batjocoriti rasist de catre afroamericani   

Donald Trump, in vizita la o baza militara americana din Japonia

Vizita de stat a presedintelui american Donald Trump in Japonia, in scopul de a lega cu noi franghii aceasta tara asiatica, genocidar lovita atomic la Hiroshima si Nagasaki, pentru a o mentine in slujba intereselor SUA, a reaprins resentimentele japonezilor. In acelasi timp, declaratiile propagandistice eroizante ale lui Trump la adresa Armatei Albilor, cand i-a vizitat pe cei peste 800 de soldaţi americani de la baza navală Yokosuka, de lângă Tokyo, care au fost auzite de catre militarii albi din toata Lumea ai Pentagonului, a oferit noi motivatii reflectiilor privitoare la faptul ca militarii albi sunt “folositi” de catre Casa Alba.  

“Sunt încântat să mă aflu pe USS Wasp, alături de marinari viteji”, i-a complimentat Trump pe militarii albi, aflati la bordul navei amfibie de asalt andocate la bază, printre care doar de samanta se aflau cativa negri. “Republica noastră rezistă datorită curajului acestor bărbaţi şi femei gata să-şi sacrifice viaţa pentru a ne apăra pe toţi. (…) Ne-am câştigat libertatea prin sângele, sudoarea şi sacrificiul unor mari patrioţi americani ca voi”, a adăugat Trump. In fapt, oamenii lucizi, civili si militari de pretutindeni, dar in primul rand din SUA, care au ascultat sau citit vorbele manipulator-laudative ale lui Trump la adresa “Armatei Albe” a SUA si a “redutabililor” ei combatanti din Pacific, ca si din alte regiuni geopolitice, au inteles perfect ca laudatii militari albi americani sunt doar carne de tun in planurile de expansiune ale globalistilor. Albilor americani li se cer vietile si banii pentru apararea puterii minoritare si rasiste a globalistilor si a privilegiilor lor.

Pentru a intelege aceste lucruri inrobitoare, tinute secrete cu strasnicie si interzise sa fie discutate, este suficient sa privesti si sa analizezi, comparativ, fie si numai o secventa cotidiana din tabloul socio-etnicist si socio-rasist al SUA. Concluzia invariabila a oricarei astfel de radiografii este ca, militar, albii americani sunt folositi sacrificial si, civil, ca mijloc de imbogatire economica de catre jewmericani, cat si batjocoriti complicitar de catre afroamericani. Cu o frecventa sistemica inspaimantatoare, emanate de politica fricii si intimidarii, cu scop de conservare a puterii, au loc crime in serie si de teroare in randurile populatiei majoritare albe, puse pe seama “violentei civile”. Din acest paradox globalist, privind antagonismul dintre “glorificarea” externa a militarilor albi si genocidarea interna a populatiei albe, au incoltit ideia si scenariile referitoare la “Inversada”, o operatiune de solidarizare. Intr-un scenariu retro, contrafactual (“ce s-ar fi intamplat daca…?”), privitor la anul 1945, cosmarul atomic este reflectat in oglinda, cu avioane “Enola Gay”, ridicate in aer, care brusc isi schimba traiectul de zbor si misiunea ordonata de Casa Alba si iau ca tinte Washingtonul si New Yorkul.  

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/05/28/trump-a-profitat-de-ultima-zi-a-vizitei-in-japonia-pentru-a-evoca-puterea-redutabila-a-sua–315631    

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: