Protestele disperate din vremea fostei URSS s-au mutat in SUA: Un barbat si-a dat foc langa Casa Alba si a murit. Tipic, agentii globalisti pun episodul denuntator pe seama “starii mentale” a mortului

Gorilele globalismului si un protestatar care si-a dat foc langa Casa Alba: I-au dat primul ajutor sau i-au inchis gura?

Istoria se repeta, dar niciodata in acelasi loc si in aceeasi forma. Acest adevar il vedem in zilele noastre, cand totalitarismul din fosta URSS s-a mutat in SUA sub forma globalismului. La noii totalitaristi, recunoastem pana si protestele simbolice disperate.

Un barbat s-a autoincendiat in apropierea Casei Albe. Dupa cateva ore, protestatarul care si-a dat foc a murit din cauza ranilor. Tipic pentru totalitarism, securistii globalismului american au pus episodul pe seama “starii fizice si emotionale” a celui care, in disperare de cauza, a ales sa arda ca o torta vie, pentru a atrage atentia lumii asupra inchisorii mintii.

Cum trebuie sa reactioneze Lumea? Globalismul american trebuie scos in afara democratiei. Containmentul, politica de stavilire, de ingradire sau de izolare care s-a aplicat totalitarismului sovietic trebuie sa i se aplice si globalismului american. Deosebirea va fi ca, de acesta data, containmentul va avea drept subiect multilateralismul global si drept obiect unilateralismul american.

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/05/30/sua-barbatul-care-si-a-dat-foc-miercuri-in-apropierea-casei-albe-a-murit–317876        

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: