Lansare de carte biografica la FET: Mihai Caraman: Un Atlet al Intelligence-ului Romanesc

Mihai Caraman, alaturi de Adrian Nastase, la FET/ Foto: Blog Adrian Nastase

Generalul Mihai Caraman, alaturi de Adrian Nastase, presedintele Fundatiei Europene Titulescu/ Foto: Blog Adrian Nastase

Inteligenta romaneasca a cunoscut destule momente astrale, apoteotice, prin care a stat alaturi de zei (lat apotheosis, punerea în rândul zeilor). Ea a stat in doua randuri in capul mesei ligii natiunilor, fiind prima intre egale. A fost plimbata cu caleasca regala britanica, stand alaturi de regina imperiului. A patruns in secretele aliantei nord-atlantice, cutremurand-o politic si militar. A facut o revolutie care parea imposibila. A intrat in cluburile selecte ale vremii, fortandu-si destinul si adjudecandu-si norocul. Exemplele pot continua, din istoria mai mult sau mai putin indepartata si, in mod cert, din cea viitoare.

De unde atata energie ezoterica? Romania se afla situata deasupra unor vortexuri geomagnetice, care ii dau putere si o protejeaza. Nodurile geomagnetice pe care se afla teritoriul romanesc influenteaza inteligenta locuitorilor. Noul centru civic bucurestean (City of Bucharest) a fost construit, ca si noul City londonez, dupa un plan municipal esoteric, in care fiecare cladire, incepand cu casa poporului, tine seama de reteaua magnetica a pamantului in punctul respectiv si de cele mai bune posibilitati de utilizare a energiilor telurice si cosmice (harta celesta de deasupra toposului romanesc este o reflectare corespunzatoare a hartii geomagnetice romanesti). O data cu deplasarea polilor pamantului, noi energii se duc de pe meridianele geomagnetice vestice spre cele estice. Intre acestea, Romania este o beneficiara primordiala.

L-am privit cu atentie pe generalul SIE in retragere Mihai Caraman. La 90 de ani, este acelasi atlet al inteligentei romanesti si degaja aceeasi forta de luciditate si adanc patrunzatoare. Este o legenda vie si inspiratoare pentru multi romani. La multi, multi ani, Distinse Domnule General Mihai Caraman! Sunteti adaugat cu prisosinta si recunostinta poporului crestin roman.

Mihai Caraman si prezentarea cartii lui Florian Banu la FET

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: