Axa Raului, in acuzatii nefondate pe doua voci: Metropola s-a coborat la nivelul Coloniei, sustinand ca Teheranul a atacat petrolierele din Marea Oman. Ce scria pe mina neexplodata, pescuita de iranieni

Jeremy Hunt: Sunt sigur ca iranienii au pus bombele!

Dupa ce SUA, potential creatoare ale unei crize in Orientul Mijlociu, au acuzat tendentios Iranul de atacurile cu origini necunoscute, de joi, asupra a doua petroliere in Marea Oman, Marea Britanie le-au secondat, vineri, incredibil de servile pentru o fosta metropola fata de fosta sa  colonie.

Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, a afirmat că este “aproape sigur” că Iranul s-ar afla in spatele atacurilor. Insa acuzatiile pe doua voci atat de vocale si de lipsite de fundament tradeaza un interes din partea celor doua capitale si le leaga material de savarsirea atacurilor oculte, fapt care intareste suspiciunea de Axa a Raului, singurul de altfel de luat in seama.

Ambasadorul Marii Britanii la Teheran a fost chemat, sambata, la ministerul de Externe iranian pentru explicatii privind afirmatiile nediplomatice si rauvoitoare ale Londrei la adresa Iranului. Teheranul a condamnat ferm acuzatiile iresponsabile ale Londrei si a cerut ambasadorului britanic rectificari si disocieri diplomatice, UK fiind unicul stat care s-a alaturat acuzatiilor interesate si dusmanoase ale SUA. Fosta metropola britanica si fosta sa colonie nord-americana au un lung istoric al provocarilor internationale, in slujba Imperiului. Diversiunile actuale sunt menite sa mentina in viata ultimele ramasite coloniale ale Coroanei Imperiului Britanic, impachetat in Commonwealth si Unilateralism.

PS/NB: O „dezvaluire anonima” despre autoratul ocult al sionistilor globalisti in exploziile asupra celor doua petroliere, norvegian si japonez, din apropierea Stramtorii Ormuz, spune ca pe mina neexplodata pe care soldatii iranieni au pescuit-o erau scrise in ebraica cuvintele „Șalom alehem” / Pace Voua! (mesaj similar cu „Paste fericit!”, scris pe bombele americane lansate asupra Iugoslaviei!).

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/15/teheranul-cere-explicatii-ambasadorului-britanic-pentru-afirmatiile-nefondate-ale-ministrului-de-externe-jeremy-hunt–326962

https://evz.ro/ministrul-britanic-iran.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: