The New York Times dezvaluie atacuri digitale ale SUA asupra retelelor electrice ale Rusiei: Trump le confirma involuntar, acuzand un “act de tradare”  

Donald Trump acuză The New York Times de trădare nationala

Dupa cea mai noua gafa prin care neintentionat pune SUA la stalpul international al infamiei, de parca nu i-ar fi de ajuns unilateralismele globaliste, s-ar putea spune, foarte aproape de adevar, ca varsta inaintata i-a alterat luciditatea presedintelui american Donald Trump.

The New York Times a scris sâmbătă că guvernul american şi-a multiplicat intruziunile informatice în reţeaua electrică şi alte ţinte din Rusia pentru a trimite un avertisment Moscovei, suspectată că ar “face acelaşi lucru” în SUA, şi pentru a pregăti un posibil atac cibernetic în caz de conflict major între cele două ţări.

Reactia lui Trump a fost furioasa, eclipsandu-i ratiunea, dar in acelasi timp involuntar confirmatoare, prin calificarea informatiilor scurse de NYT drept “act de tradare”. Ori, acte de tradare sunt divulgarile de secrete de stat si militare.

Insa analize din zone ale intelligenceului unor mari cancelarii ale Lumii avanseaza o ipoteza alternativa, potrivit careia spectacolul Trump-NYT ar fi fost pus in scena ca o avertizare de conformare a Rusiei la planurile globaliste ale SUA.

Oricum, Pentagonul si CIA desfasoara operatiuni ostile impotriva tuturor tarilor-tinte, fapt pentru care SUA sunt si percepute ca „inamic al Lumii”, urmarind sa netezeasca calea spre scopul final al globalismului.

In cazul asa-zisei “tradari” de catre NYT, ar putea sa fie vorba despre un santaj premergator intalnirii presedintelui american Donald Trump cu presedintele rus Vladimir Putin, in Japonia, la summitul G20 de la Osaka, din 28-29 iunie. Intalnirea a fost ceruta si anuntata de catre seful Casei Albe.   

PS/NB: Parca pentru a „confirma” SUA in privinta capabilitatile sale digitale de avariere a retelelor electrice, dar si rau famatul sau renume de dusman al Lumii, Argentina si Uruguay sunt afectate, incepand de duminica dimineata, de o pana totala de curent electric.

E prea mult sa fie o coincidenta ca doua tari atat de intinse ca cele latino-americane sa fie tintite de avarii electrice totale in acelasi timp, simultan cu exhibarea acestei teme in „piesa” Trump-NYT.

O politica a Washingtonului a semnalelor si a intimidarii (aceasta din urma amintind de infricosarea atomica din 1945) nu poate fi exclusa. Daca e reala, necunoscutele din cazurile de atacuri cibernetice si catastrofe aeriene inexplicabile capata niste raspunsuri si un chip.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/16/donald-trump-acuza-the-new-york-times-de-tradare-dupa-publicarea-unui-articol–326994

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: