Esecul diversiunilor si provocarilor tintite asupra iranienilor si tentatia escaladarii spre o manipulare internationala de anvergura: Un “Pearl Harbor” in regia Trump-Netanyahu si atacarea Iranului

Un „Pearl Harbor” in regia Trump-Netanyahu: Orice nava militara a SUA din Golful Persic ar putea fi scufundata la ordinul Casei Albe, pentru culpabilizarea Teheranului si atacarea Iranului/ Foto: Atacul de la Pearl Harbor, 1941, Sursa Wikipedia

Analiza tensiunilor crescande din Golful Persic, pe care SUA le alimenteaza in cascada impotriva Iranului, conduce catre probabilitatea foarte mare potrivit careia Casa Alba vrea razboi si ca aceasta il va declansa, sub un pretext sau altul.

Esecurile in doua randuri ale inscenarilor prin atacarea unor petroliere straine de care sa fie acuzati iranienii, explozii care intre altele le-au aratat tarilor vizate in ce masura jewmericanii le sunt “prieteni” si “aliati” si lumii cat de doritori sunt de “pace”, plus diversiunea-test cu drona-spion americana doborata de iranieni, sporesc temerea ca SUA si Israel vor merge la un nivel superior de provocare.    

Pe acest fundal politico-militar, s-au distins declaratiile lui Donald Trump ca nu exclude un razboi cu Iranul, despre care Lumea va afla “in curand”, si acuzatia sa despre o pretinsa “greseala” pe care ar fi comis-o iranienii, prin faptul ca si-au aparat teritoriul national.

Intentiile trumpiste sunt sustinute activ de Benjamin Netanyahu, care, intr-un spectacol grotesc de globalism, a dat numele lui Donald Trump unei colonii din teritoriul sirian ocupat Inaltimile Golan. Pentru cei care inca bajbaie dupa semantica conceptului de globalism este cazul sa afle ca acesta este un hitlerism [1] al secolului XXI, care are drept subiecti pretinsi/falsi “Alesi” sa fie “Stapanii” Lumii.

Intr-o prima reactie impulsiv-globalista dupa ce i-a fost doborata drona spion “invizibila” (se pare ca “invizibil” nu inseamna si “invincibil”), Trump ar fi dat ordin pentru atacuri punctuale asupra Iranului, pe care le-ar fi “suspendat” in ultimul moment. Mai inainte el spusese ca daca in drona s-ar fi aflat americani, lucrurile ar fi stat altfel.

Va face Trump greseala sa atace Iranul, punand la cale o manipulare internationala de anvergura, ca sa “astupe” gura Lumii? Toti ochii Lumii sunt atintiti spre regiune. Nu este exclusa o escaladare intentionata, printr-un fel de “Pearl Harbor” in regia Trump-Netanyahu, de scufundare de catre evrei a unor nave militare americane, ca pretext de atacare a Iranului.   

Insa in privinta reusitei planurilor lui Trump si Netanyahu, care ar insemna morti, raniti si distrugeri inclusiv din partea americanilor, ar trebui luat in calcul si un factor perturbator neasteptat, care pana nu de mult parea imposibil: aparitia unor tentative de politizare si de insubordonare in armata SUA.

Pe timpul vizitei la o baza navala din Japonia, Donald Trump daduse ordinul ca o nava militara care purta numele fostului senator John McCain, neagreat de seful Casei Albe, sa fie acoperita cu prelate, pentru a-i ascunde identitatea. Ordinul nu a fost insa executat.

La scurt timp dupa incident, secretarul Apararii Patrick Shanahan a trimis o circulara in armata, care interzicea politizarea. Se pare ca de la acest inceput de radicalizare politica a militarilor americani, care nu vor sa mai moara pentru evreii de la Casa Alba, a fost si motivul real al demiterii lui Shanahan de catre Trump. Insa scanteia politizarii ar putea aprinde focul insubordonarii armatei SUA fata de Casa Alba, in cazul unei noi aventuri jewmericane, in Golful Persic, pe seama sangelui militarilor albi americani.

NOTE_____________________________

[1] Termenul corect si recomandabil este cel de hitlerism, pentru a atrage atentia si a nu uita ca Hitler a avut origini evreiesti, la fel ca marea finanta si mass-media care l-au propulsat in functia de Fuhrer al Germaniei, potrivit planului iudeo-masonic de a distruge Germania si Europa si a prelua controlul asupra acestora. Evreii folosesc termenii de nazism si fascism pentru a ascunde sau a face uitat rolul pe care l-au avut in finantarea hitlerismului si a celui de-al doilea razboi mondial, dar si pentru a culpabiliza cele doua popoare, german si italian, care au fost de fapt ostatice ale banilor blestemati si ale mass-media evreiesti. NSDAP a fost un partid cu pistolul la tampla si la discretia inaltei elite a evreilor financiar-bancari din SUA si UK (ultimul foarte abil disimulat, pana la dezvaluirile cercetarilor istorice tarzii). Elita evreiasca internationala nu a avut niciun pic de mila fata de evreii de rand din diaspore, de care s-a folosit cinic si exclusiv pentru sine, in experimentul politico-genocidar Holocaust, menit sa fie un factor de modelare prin frica si santaj a noii ordini mondiale postbelice. Global-ismul sau glob-ismul (se scriu intrunit, despartirea e doar pentru a le percepe mai bine etimologic si semantic) de azi e o alta „masca” evreiasca, o continuare a hitlerismului de ieri, pentru controlul la scara globala, asupra intregului glob pamantesc.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: