Desfrânarea globalistă evreiască a ajuns la Kiev: Mii de persoane au participat la o paradă a LGBT

Parada Rusinii si Dezumanizarii la Kiev

Semnalul globalistilor a ajuns si la evreii ucraineni. Acestia din urma i-au dat curs, de a iesi la o parada a desfranarii homosexuale, menite sa pangareasca o cultura crestină cu un alt obicei tribal, in afara celui satanist, din vremea antică a hălăduirii lor libertine prin deşert. Diasporele globaliste tind sa fie riscuri de identitate si securitate pentru popoare.

Mii de persoane au participat duminică la Kiev la o paradă murdară si sfidătoare a asa-zisei “comunităţi” a LGBT, sub o strictă securizare poliţieneasca, contra furiei populare. Este scandaloasa aceasta “protectie” pentru exhibarea publica si prozelitista a unei secte sexuale anormale.

Paradele gay sunt parade ale urii. Ele reunesc barbatii care urasc femeile, femeile care urasc barbatii si care impreuna, barbati si femei, urasc familia si copiii. Niste suferinzi psihosociopati, carora globalistii le-au dat steag si statut de “minoritate”.

Scabroasa petrecere homosexuala trebuie oprita. Daca autoritatile nu o vor face, o va face populatia, in drept sa apere normalitatea si legile naturale.

Daca refuza sa fie tratati, acesti salbatici bolnavi vor fi dusi, precum leprosii, in pustietatile deserturilor sau in izolarile insulelor. Doar acolo nu exista pericolele de contaminare si vor putea sa se incarlige precum animalele.

https://www.agerpres.ro/mondorama/2019/06/23/mii-de-persoane-au-participat-la-kiev-la-o-parada-a-comunitatii-lgbt–330338

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: