Albii din armata americana, carne de tun si hrana pentru pesti: Inca doi soldati albi ai SUA, aflati la „datorie” pentru globalisti, au fost ucisi in Afganistan

Sub comanda leadershipului evreiesc si negroid, vietile militarilor albi americani sunt irosite in razboiul globalist al SUA in Afganistan

Mangaiati de Trump, cum facea evreul Hitler cu ultimele contingente de tineri germani jertfiti pe altarul globalismului, dar detestati de evrei si negri, tot mai multi militari albi americani cad la “datorie” pe acelasi altar, devenind carne de tun sau hrana pentru pesti.

De altfel, „Nobilimea Neagra” si-a datorat ascensiunea abilitatii de a se folosi dual, profitabil pentru sine si ostil pentru ele, de Rasa Alba, ca mijloc pentru scopul sau globalist, si de Crucea Crestina, ca de un scut, inapoia caruia s-a ascuns. Insa in ritualurile globaliste albii sunt batjocoriti si crucea e intoarsa invers si scuipata.

Pentru istoria si simbolistica ezoterice este ilustrativ ca la intrarea in City of London, centrul mondial al globalismului, al carui scop final este instaurarea unui stat neohitlerist mondial, denumit Noua Ordine Mondiala, se afla statui ale unor reptile inaripate care tin in maini un scut alb pe care se afla o cruce rosie.   

Doi militari americani, membri ai misiunii Resolute Support, au fost ucişi miercuri în Afganistan, relatează Reuters, care citează o declaraţie a misiunii desfăşurate sub comandament NATO. Identitatea celor doi militari nu a fost dezvăluită deocamdată.

Aceste incident aduce la cel puţin şase numărul militarilor americani din Afganistan decedaţi în 2019 şi la 65 începând din ianuarie 2015, potrivit datelor NATO şi ale guvernului american.

Incidentul survine la mai puţin de 24 de ore după ce secretarul de stat american Mike Pompeo a efectuat o vizită neanunţată la Kabul, unde a discutat cu preşedintele afgan Ashraf Ghani despre eforturile pentru menţinerea păcii şi a securităţii în regiune.

Pompeo şi-a exprimat speranţa că se va ajunge la un acord cu talibanii până la 1 septembrie, înaintea alegerilor prezidenţiale din Afganistan.

A şaptea rundă de negocieri de pace între SUA şi reprezentanţii talibanilor, în vederea încheierii conflictului început în urmă cu 18 ani în Afganistan, va începe la 29 iunie.

Aproximativ 20.000 de militari străini, cei mai mulţi dintre ei americani, se află în Afganistan în cadrul misiunii de antrenare, asistare şi consiliere a forţelor afgane. În 2018, un număr record de 3.804 de civili au fost ucişi în Afganistan, indica ONU în luna februarie.

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/26/doi-militari-americani-din-misiunea-resolute-support-au-fost-ucisi-in-afganistan–331857

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: