Mark Zuckerberg se alatura minciunii bipartizane a imixtiunii electorale: Guvernul SUA e vinovat de amestecul străin în alegerile de după 2016

Globalistul Mark Zuckerberg, raspandacul sef al Facebook

Mark Zuckerberg nu e un globalist obisnuit. Desi spune ca nu are putere, el are puterea influentei globale, ca fondator si manager general al retelei de comunicare Facebook. Nu intamplator Zuckerberg este chemat la diverse sedinte ale puterii americane. In SUA e ca in comunism, langa decidenti, executivi si altii trebuie sa se afle si comunicatorii. La nivel suprem, seful Facebook e globalistul raspandac sef.

Mark Zuckerberg s-a alaturat, miercuri, minciunii globaliste bipartizane a imixtiunii electorale, sustinand că reacţia slabă a guvernului american la amestecul Rusiei în alegerile prezidenţiale din SUA, din 2016, a inspirat şi alte state să acţioneze pentru influenţarea rezultatelor unor scrutinuri. Printre acestea din urma el a mentionat Iranul, nu se putea altfel, care a devenit inamicul de serviciu al SUA.

Zuckerberg a spus ca Guvernul SUA e vinovat pentru aceste amestecuri straine, ridicand Casei Albe mingea la fileu pentru reprimarea informationala, inhibarea liberei exprimari si blocarea influentelor interculturale globale. Globalistii au o spaima cumplita de influentele din afara SUA, in fata carora vor sa se inchida total.

Este o utopie sa creada ca si vor reusi, deoarece influentele interculturale globale sunt normale si inevitabile intr-o societate deschisa si o lume tot mai intreconectata. Pe de alta parte, din frica obsesiva de a nu le fi deranjate indoctrinarea si unilateralismul, globalistii tangenteaza imbecilitatea prin a-si lua pe umeri povara insuportabila a societatii inchise, care a prabusit in cele din urma fosta URSS.

“După 2016, când guvernul nu a luat niciun fel de contramăsuri, s-a trimis lumii semnalul că la noi e deschis”, a spus cu un IQ sub medie Zuckerberg,  care afirma implicit ca America globalista e o societate inchisa. George Soros, cu a sa „fundatie pentru o societate deschisa”, ar avea mult mai mult de lucru in SUA decat in Europa de Est.

“Am intensificat masiv latura securităţii” (a cenzurii, n.m.), a susţinut Zuckerberg, referindu-se la faptul ca Facebook a luat “măsuri”, de care nu a fost de nimeni mandatata, pentru “a împiedica amestecul” actorilor statali în alegeri din întreaga lume, de fapt pentru ca SUA sa se amesteca in toate alegerile din lume.

In loc de concluzie, o irepresibila interogatie deductiva: intr-o mare de minciuni globaliste, cu raspandaci globalisti, de ce-ar fi Holocaustul un adevar? PS/NB: Avand sub priviri pozele lui Mark Zuckerberg si Jared Kushner, pe radarul analizei limbajului facial si al corpului apare o asemanare uimitoare: aceleasi epiderme reci si alunecoase.  

https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/27/mark-zuckerberg-considera-guvernul-sua-vinovat-de-amestecul-strain-in-alegerile-de-dupa-2016–332645

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: